PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
假樣真係冇興趣

木仔體能65仲要右腳
我發覺係唔好痴埋去電腦度最好,電腦就算50平衡都可以話轉身就轉身走

球場都work
得幾千人讚好,呢隻game都唔止係黃昏,直頭入夜喇
打451但隻amf永遠走去中圈企定定

咩玩法,仲要擺明係對翻防守球員企位確保自己拎唔到波
Ps4?
緊係唔係得pc做到
其實外國唔係好興fb 多數係twitter
但twitter有字數限制 你要人feedback冇理由幾十隻字就打完
呢隻game個系統根本太多問題,佢平衡翻呢啲問題已經好好多

落指令會delay迫你控波

瘋狂轉錯人

落雨令球員反應慢、判斷錯,甚至啜實唔郁

永遠翼無球走位慢過後衛

後上球員莫名其妙後上,走到有空位就莫名其妙收步

55波永遠自己球員一定第一時間向反方向走

攻防都冇團體合作意識,撳口叫你去迫,一放手就走左去

閘永遠唔會去防翼,永遠任人出波

翼翻黎防守就係行行企企,但波係隔離都唔會理

反攻要員個戰術會令個球員完全唔會搶波唔會理個波,就係係隔離都唔會去迫下

總之根本大把問題,是但講下都成堆
佢week foot都好高啦
同開季都無咩踢,好難開得高
其實能力唔岩都可以自己edit到岩心水先開檔
佢明明左腳仔

屌你大會青訓左右腳都唔撚知,仲話有真樣,笑死人咩

上屆已經打緊右翼cut in,點會睇唔出
今集決定唔set就去馬,不過有幾個球員加翻少少體能,主要都係名宿,老馬得74重生一定得55-59
其實k社set既能力值一向都係得啖笑 見到馬體會個felix速度得80左右我就知咩事 冇撚睇過波咁
點解人地fifa每年都有個環節係公佈top100
人地大部分rating都叫做有根有據
係令到人信服所以d人先會期待 咁件事先炒得起
如果pes搞top100 肯定冇人care 因為d人都知道你set既能力值冇咩信服力
唔會有球星twitter話set得我咁低
見過有球星係twitter話唔滿意自己係fifa既rating
最搞笑既係pes官方twitter加把口落去retweet球星個post
類似話你放心 你係我地隻game個rating高過fifa架 我地會重視你既意見
但個球星之後都冇理到佢
wfc
柒到唔敢睇 人地心諗我都唔撚玩pes既 wfc
有冇教學玩winning最鍾意玩edit mode入樣改數值
我次次都跟呢個網去改數值

https://pesstatsdatabase.com
朗拿顛奴25歲得90-92盤球

同21歲既奧迪加特一樣
教學呢.....如果你係乜都唔識同埋上1,2集都未試過自己入樣既話就有少少頭痕
個方法唔係一般你down patch裝patch果隻
我都諗緊點樣講 對於我呢d熟手黎講 唔計搵樣down樣時間
其實裝呢d樣只係十幾二十秒既事
加上我19果陣儲左唔少樣 成堆野加落去一樣係十幾二十秒既事
反而我係會去參考fifa
www.sofifa.com
FIFA死忠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞