PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
玩fifa玩開legendary
過到嚟玩professional
上集已經冇左
成隊曼唔同晒人
malcom
識貨

現實俾疤賣左去俄超剷雪
有巴打話難買人,但呢個又差不多成隊換晒,係咩問題? 定關setting事?

我本身未開ML,打緊My Club, 諗住下星期先開save,求賜教
2020 真心正過之前
我只打myclub, 感覺好玩過之前,似真實足球

至於ai 就未打過,未知有幾cheat
唔使入patch
pro club
你睇綠帽巴命運巴咁,可能隨時打廿幾三十季,睇你點信佢
呢集傳波難左咁多
成日傳到人前波後
三角直線又明明細細力都傳到好遠
Setting有影響 同埋你見佢換成隊但全部買後生仔完全唔係球星
咁好正常姐 如果佢係齊曬c朗美斯尼馬呢d你先要擔心
我以前都講過自己玩ml已經過唔到10季 上集更加少
我唔似綠帽巴咁post ml既screenshot自爆玩左幾十季
我之前post過steam果個遊戲時間證明自己玩得唔多
同demo比係改差左
有冇巴打推介過人技巧,好似好難過人咁
同埋my club 有冇邊個陣推介?thx
利申fifa 過黎,覺得mc 個對戰好過ut 好多
老老柒柒 正如我前幾個留言咁講
單睇正式版唔係話差 都玩得過
我既劣評主要來自正式版同demo既差距 失望居多
例如demo我比8.5至9分 正式版我比7分
咁正式版又唔係一面倒咁差 咁樣講會唔會好d
過人就睇YouTube skill教學片 再去training mode狂練粒右姑
Mc揀教練睇幾樣野 唔係貴就好
陣式其實睇你自己同埋你有既球員
你自己平時踢開433/4231鍾意有人拉邊有閘插上咁咪盡量揀呢d陣囉
你唔會走去揀352 冇閘插上
如果咁都決定唔到就再睇自己球員 多翼就緊係433/4231呢d 多中鋒可以試下442/352呢d雙前鋒陣
多中場又可以試下451/352
陣式搞掂之後再睇教練進攻同防踢法 控球定反擊 前場緊逼定全體防守 細緻d咪睇埋防線個格數 會唔會好少格 縮得太深都唔好
都係睇你自己想點踢同有咩球員
你有c朗尼馬包皮你應該揀反擊既進攻風格教練
你都唔想揀左控球之後前場既快馬唔走位咁on9
同埋mc有得set副教練 可以3個教練3個陣式擺曬係一個比賽計劃到
巴打好詳細 thx
放pes 2020 有code $280
https://t.me/davechoi
咁快放
岩岩試左ML個開檔設定
皇馬起手 BUDGET較最大 13億轉會資金 3億人工預算
你想買曬同養曬全隊球星都完全唔係問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞