[HKCC] 又到Midterm,Assignment時候(10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有冇人讀過personal financial planning
好唔好讀?

背撚死

背嘢叻嘅可以一試
背嘢差嘅就唔好自尋短見

ge有冇好推介?諗住揀中西溝搭多科
想問下statistic Chinese family culture 同 Chinese literature 邊個易? 利申有數學文學底 唔該曬
中西culture 真係容易讀?
我見有d人話伏..
係咪多野背喳?
想問下statistic Chinese family culture 同 Chinese literature 邊個易? 利申有數學文學底 唔該曬

文學易 唔難
我見有d人話伏..
係咪多野背喳?

個人認為絕對唔伏 係多野背姐 同埋exam 25分一條
我見有d人話伏..
係咪多野背喳?

大部分嘅題都好有趣
我見有d人話伏..
係咪多野背喳?

大部分教嘅topic都好有趣
我見有d人話伏..
係咪多野背喳?

Exam 25分一條 係要你好似寫essays咁 將背既野寫哂落去?
我見有d人話伏..
係咪多野背喳?

Exam 25分一條 係要你好似寫essays咁 將背既野寫哂落去?

係 背晒就實冇死 不過notes好多時剩係得個pt可能要自己再elab
有冇人可以講下personal growth and development 係讀咩
我見有d人話伏..
係咪多野背喳?

係 背晒就實冇死 不過notes好多時剩係得個pt可能要自己再elab

唔該哂巴打
有冇人讀business putonghua
諗緊揀chinese and western cultures 好定 introduction to chinese literature 好
諗緊揀chinese and western cultures 好定 introduction to chinese literature 好

我都係
HS 都唔知讀乜好
sem3應唔應該讀China related科 但patho一科都收人皮

我都唔知點解
求推介

巴打試下Cap低你張Study Pattern 睇下我會唔會仲有其他推介

巴打咁少科簡嘅

CCN2001/2017/2030/2048 要揀一個

2017 for sure

2001,2017上個sem讀左,2048讀緊,個人2001=2048<2017

巴打試下Cap低你張Study Pattern 睇下我會唔會仲有其他推介

巴打咁少科簡嘅

CCN2001/2017/2030/2048 要揀一個

2017 for sure

2001,2017上個sem讀左,2048讀緊,個人2001=2048<2017

自膠 應該係2001=2048>2017
Food hygiene 個mt
聽日係揀sem3 only?
想問錯過左報summer 遲下仲會唔會有?

推推

同問
managing organization同organisational behaviour兩科有冇伏?讀咩架?使唔使話要有咩底會好d(因為中學文科人)

仲有healthy living and common health problems可唔可以都講下
managing organization同organisational behaviour兩科有冇伏?讀咩架?使唔使話要有咩底會好d(因為中學文科人)

仲有healthy living and common health problems可唔可以都講下

Healthy living算好讀 多野記但大部分common sense
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞