[HKCC] 又到Midterm,Assignment時候(10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有冇人知introduction to psychology係點 伏不?

輕鬆
利申:A

睇lecturer,lecturer唔同你有料都冇用

求推介

Sandy
有無人已收到elite tour通知

唔係24號公布咩
急收easy2learn 有意放嘅留低聯絡方式!!!
有冇人知introduction to psychology係點 伏不?

輕鬆
利申:A

睇lecturer,lecturer唔同你有料都冇用

求推介

Sandy

唔怕被kill都可以簡May姐
婦女史會點考架
有冇ching答下我

聽朝
有無人已收到elite tour通知

唔係24號公布咩

佢話25號前
Understanding globalisation
Advertising and promotion
Organisation behaviour
中醫

想問有冇問題

同埋如果fa得b+
係咪唔應該簡CA
因為唔想sem3全部都背咁辛苦
祝早日出pool 過3爆四

a&p同ob都係記記記,慎選lecturer
Ap今個sem得一個無得避,但佢好鬼伏只可以靠自修,好彩野唔難,所以都揀得過
中醫更加係背,有fd一組會好好多因為pj煮野食個個唔識都幾尷尬,最後test好似有課外野所以要讀多d中醫野。上堂幾得意,對中醫有興趣就揀啦

Thank you 最後簡左jap1
應該sem4先讀中醫
Anp同ob係咪都係易a難a+?

我個陣ob 食哂所有notes 幾乎識哂exam 先得A 因爲CA個邊奶野 份project好難做

我好似知你係邊個

有邊個唔識你
我想報summer sem 幾時再有?

會仲有咩

唔知 所以咪問

佢sem頭sd俾你份email都冇寫到有
利申 謠言受害者

姐係得1 round可以報?

家下已經過咗?

點解唔去ik 問下?
想問ict 既test 係咪全mcQ?
Ob midterm難唔難
Understanding globalisation
Advertising and promotion
Organisation behaviour
中醫

想問有冇問題

同埋如果fa得b+
係咪唔應該簡CA
因為唔想sem3全部都背咁辛苦
祝早日出pool 過3爆四

a&p同ob都係記記記,慎選lecturer
Ap今個sem得一個無得避,但佢好鬼伏只可以靠自修,好彩野唔難,所以都揀得過
中醫更加係背,有fd一組會好好多因為pj煮野食個個唔識都幾尷尬,最後test好似有課外野所以要讀多d中醫野。上堂幾得意,對中醫有興趣就揀啦

Thank you 最後簡左jap1
應該sem4先讀中醫
Anp同ob係咪都係易a難a+?

我個陣ob 食哂所有notes 幾乎識哂exam 先得A 因爲CA個邊奶野 份project好難做

我好似知你係邊個

有邊個唔識你

我都唔知 係咪真係識我
ITB睇完都唔知講咩

會仲有咩

唔知 所以咪問

利申 謠言受害者

家下已經過咗?

點解唔去ik 問下?

Ik條女咁撚串又西口西面
每次都唔想行過去

咁我問下lecturerbtw thanks 巴打既suggestion
利申wk

上年wk嘅ik係四眼哥哥 嗰個幾好人 不過今年好似已經冇做 唔見佢

No

No

咁係點考?
ITB睇完都唔知講咩

唔洗知 背曬佢

會仲有咩

唔知 所以咪問

利申 謠言受害者

家下已經過咗?

點解唔去ik 問下?

每次都唔想行過去

咁我問下lecturerbtw thanks 巴打既suggestion
利申wk

WK IK都叫串嘅話
HHB西面姐係咩

唔知 所以咪問

利申 謠言受害者

家下已經過咗?

點解唔去ik 問下?

每次都唔想行過去

利申wk

WK IK都叫串嘅話
HHB西面姐係咩

Totally agree
求人教做mkt asignment q2同4

我連Q1都唔係好識做 求救

我願意用mo assignment交換mkt assignment model assignment

我願意用mo assignment交換mkt assignment model assignment

Q1唔識呀

Q1唔識呀

ITB睇完都唔知講咩

Agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞