[HKCC] 又到Midterm,Assignment時候(10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
[quote]NS yr1 請問有無邊科易讀D/易高分D?
中醫係咪伏?普通話有無人讀過?會唔會輕鬆D
英文唔好 唔想成日要寫paper

語文科冇底好易比人屈機[/quote

應該簡咩科無咁多野寫啊
背野都ok 但下下寫咁多英文 真係
statistics又驚比engine人拉高個median
要讀一科GE 既有關中國
巴絲有咩推介
祝過4爛4.5
巴絲有咩推介
祝過4爆4.5
巴絲有咩推介
祝過4爆4.5

中西cult
巴絲有咩推介
祝過4爆4.5

中西cult

我個科冇中西cult
仲有冇
巴絲有咩推介
祝過4爆4.5

中西cult

我個科冇中西cult
仲有冇

簡GE Subject 唔係個個一樣嫁咩
巴絲有咩推介
祝過4爆4.5

中西cult

我個科冇中西cult
仲有冇

我都唔知點解
求推介
三科Psy既midterm咁近點溫得哂

係wo 屌…溫到我仆街。。

仲要中間又有Project同present要搞

好後悔讀psy

各位
psy midtermsss乜撚野都未溫
巴絲有咩推介
祝過4爆4.5

中西cult

我個科冇中西cult
仲有冇

我都唔知點解
求推介

巴打試下Cap低你張Study Pattern 睇下我會唔會仲有其他推介
巴絲有咩推介
祝過4爆4.5

中西cult

我個科冇中西cult
仲有冇

我都唔知點解
求推介

巴打試下Cap低你張Study Pattern 睇下我會唔會仲有其他推介

巴絲有咩推介
祝過4爆4.5

中西cult

我個科冇中西cult
仲有冇

我都唔知點解
求推介

巴打咁少科簡嘅

中西cult

我個科冇中西cult
仲有冇

我都唔知點解
求推介

巴打咁少科簡嘅

CCN2001/2017/2030/2048 要揀一個

我個科冇中西cult
仲有冇

我都唔知點解
求推介

巴打咁少科簡嘅

想問錯過左報summer 遲下仲會唔會有?

推推
NS yr1 請問有無邊科易讀D/易高分D?
中醫係咪伏?普通話有無人讀過?會唔會輕鬆D
英文唔好 唔想成日要寫paper

中醫大㐲 上個sem exam勁難又有好多野背
三科Psy既midterm咁近點溫得哂

係wo 屌…溫到我仆街。。

仲要中間又有Project同present要搞

好後悔讀psy

各位

勿相認

我個科冇中西cult
仲有冇

我都唔知點解
求推介

巴打咁少科簡嘅

2017 for sure
有冇人讀過personal financial planning
好唔好讀?
Consumer behaviour好唔好讀?有冇gp proj
有冇人讀過personal financial planning
好唔好讀?

背撚死
GE:
CCN 2049 Chinese and western culture
CCN 1019 Japanese1
CCN 2010 English for workplace communication
CCN 2016 Grammar in context
CCN 2027 Oral Communication in English

DS:
CCN 2111 cost accounting
CCN 2121 Intermediate Accounting
CCN 2105 Business Economics
CCN 2129 Introduction to Marcoeconomics
CCN 2160 Negotiation Skills
CCN 2013 Advertising and promotion

求評!
仲有冇easy2learn放?

同求
好唔好讀?

背撚死

背嘢叻嘅可以一試
背嘢差嘅就唔好自尋短見
有冇師兄師姐講下 love intimacy and identity讀咩 同好唔好grade 祝爆4 收offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞