[HKCC] 又到Midterm,Assignment時候(10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

佢個底去到咩程度?普通初中三年讀過算唔算有底

係大陸出生

我大概知咩料啦

我pth b+ 自問都俾心機讀

利申冇底

你冇底又去到咩程度?😂😂

讀到form3 以前中學得3x分

一百分為滿分?

我大概知咩料啦

我pth b+ 自問都俾心機讀

利申冇底

一百分為滿分?

你果組多唔多本地人攞A?

利申冇底

一百分為滿分?

Um... 我識既 同我咁上下底既 都係b至b+

A range係咪set到好高 好難攞?

一百分為滿分?

有底 local hea讀攞B+

一百分為滿分?

我唔知條curve點 我Mid term 89.5/100 mean 87
Asg1 70/100 mean 75 asg2 75/100 mean76
Exam冇睇到成績 平時分應該都有8分

兩份asm做d咩?

我唔知條curve點 我Mid term 89.5/100 mean 87
Asg1 70/100 mean 75 asg2 75/100 mean76

兩份asm做d咩?

一份個人口頭報告 介紹下啲文化野
一份小組口頭報告 情景對話咁囉

睇你咁講好似幾簡單?d字讀準d就得?
有無人讀stat 星期一mid term 好多唔識好郁
有無好心巴絲可以教我

Telegram offergod123

Level 2 ccn2031

Mid term考個啲唔係好多都係ccn1008教過哂咩

巴打做下好心得唔得
請你飲幾次Pacific 都得㗎

重申我係讀1028
intro to sociology 易唔易靚grade?

workload大唔大?sem3揀係咪明智?

同問 其實多唔多野背?

同問 其實多唔多野背?

多野背
但我覺得幾好讀

兩份asm做d咩?

有底既其實都易攞A 因爲佢係由頭由聲母開始教
我mid term 87.5/100 assignment1 76/100 assignment2唔知但都應該唔差 口試83/100 筆試79/100 平時分應該都高高地 最後都A

兩份asm做d咩?

我覺得好難 讀準啲都係 仲要背稿

D稿好多咩?

兩份asm做d咩?

我覺得好難 讀準啲都係 仲要背稿

D稿好多咩?

對我嚟講算多 我唔suggest冇底既人去讀

其實佢都係由頭教起 個人認為同小學中學學既差唔多 係粤普對譯難啲
利申 拎A 得中小學學過 算唔算有底

同問 其實多唔多野背?

多野背
但我覺得幾好讀

Intro soc intro psy 都好讀
Intro psy背得順啲 內容有趣啲
社科人 ds揀2190 Human Behaviour and Social Environment定2193 Introduction to Sociological Theory?
法文有冇present
有咪要講法文?
有冇人講多少少introduction to wines
好有興趣 覺得好似幾實用
有冇人讀過introduction to philosophy
社科人 ds揀2190 Human Behaviour and Social Environment定2193 Introduction to Sociological Theory?

兩科都未讀過 但應返你上面邊科DS好讀先
咁多DS 我得MHS係A 其他都係B+ 其實如果你真係唔係好標青嘅話 社科DS冇乜係易靚grade
利申:純個人立場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞