[HKCC] 又到Midterm,Assignment時候(10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
中醫同Japanese 1點揀好?同埋management science 呢科點?

Jap I 啦
中醫伏到仆街都仲有人揀
婦女史mid term會點考?

想問CCN3107 Management in Human Services呢科讀乜?會否有伏?

E科係講一間人本機構(HSO)點樣運作
workload都唔少
1個PJ+report
1份term paper
仲有6份計分嘅WS同exam
PJ仲要搵一間HSO做訪問
你仲要面對海量字ppt同readings

仆街都唔好讀呢科
Workload又大 堂堂tutorial都有worksheet返去做
份份都要寫九萬幾隻字
人地一個sem可能8,9課 mhs出足13課
每課40幾50頁 版版d字都滿哂
好彩wallace比左少少提示我溫到仆街先有個b+

除非你好有信心可以handle到13課 project又要搵機構訪問
如果唔係必修勸你千其唔好讀
中醫同Japanese 1點揀好?同埋management science 呢科點?

Jap I 啦
中醫伏到仆街都仲有人揀

中醫點解伏?

Jap I 啦
中醫伏到仆街都仲有人揀

中醫點解伏?

背背背背背背背背
中醫今個sem咁撚多人中伏都仲要9沖,無人幫到您
大把人話倫敦金伏,又咪大把人9沖
Engine DS揀乜好

同問依度睇落一個engine仔都無

最好讀係2251
平均gpa2.9,伏人死全家

好多攞a以上 包括我

邊個教?

醉愛豬波
有無
有冇巴打讀過CCN2043 Digital storytelling
請教下中西溝d asg係用中文定英文?另外ds揀gender issues是否明智?
有無人讀stat 星期一mid term 好多唔識好郁
有無好心巴絲可以教我

Telegram offergod123
有無好心巴絲可以教我

Level 2 ccn2031
有無人讀過ccn2025 love, intimacy and identity?
請教下中西溝d asg係用中文定英文?另外ds揀gender issues是否明智?

中西溝呢科可用中可用英答 啲notes大部分中文 得兩份都英文 不過基本上個個都係用中文答嫁啦 冇人會用英文

中西溝呢科可用中可用英答 啲notes大部分中文 得兩份係英文 不過基本上個個都係用中文答嫁啦 冇人會用英文
有無好心巴絲可以教我

Level 2 ccn2031

Mid term考個啲唔係好多都係ccn1008教過哂咩
jap1+econ+culture translation
好唔好
其實大家係google search subject code就可以知道個科嘅資料
eg. ccn1019 ccn2017 etc.

Management science 睇你計數小唔小心 成日錯細節位就

Jap I 啦
中醫伏到仆街都仲有人揀

中醫點解伏?

背背背背背背背背

齋背都伏? 我覺得你既意見仲伏喎 仲要背好少slide 到底邊撚到伏 係咪爛左grade就話人伏呀?

Agger 身邊啲fd 好多都坐底 B+ 話送grade咁
Marketing midterm 後面sq問what action is it if there are positive deviations? 點答求解
Marketing midterm 後面sq問what action is it if there are positive deviations? 點答求解

好似係explo唔知咩
想知marketing midterm個mean大約約多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞