[HKCC] 又到Midterm,Assignment時候(10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
好想知如果有一科啱啱走足3成出席率 無得再走
咁我嚟緊要考dse 撞正嗰一堂 咁應該點做
有冇巴絲有nego individual assignment 嘅題目要求

冇記錯係搵篇新聞/寫自己經歷係有用到三種nego tactics 解釋翻點解呢種情景有用到呢種tactics同埋有乜作用 最後寫part會點樣改善

完全唔難做

就係唔記得咗篇新聞個時限要幾時同埋中定英

新聞中英無限 不過唔係應該交咗啦咩 如果今個sem讀

我地27
求巴絲解答international finance 未決定DS
Workload大唔大 exam難唔難 係咪要計好多數

Engine,想升Bse,應該Reg咩科

CCN 2262 Architectural technology in the built environment
CCN 2267 Electrical services in building

呢兩科點

大伏

巴打可唔可以講多d

2262真係
無底好難明

Thanks巴打
engine仔sem3讀咩ds好

Sem3 NS jj有無推薦

ik幫到你

我記得佢講緊mid-term時,話過我地係Full-time,所以唔會因為Dse而幫我地做野
不過你都可以問下出席率點搞
再唔係,咪搵人幫下手
最後一問
CCN2137 Business Law and the Regulation of Financial Services
CCN2144 Principles of Financial Planning
邊個易啲
Understanding globalisation
Advertising and promotion
Organisation behaviour
中醫

想問有冇問題

同埋如果fa得b+
係咪唔應該簡CA
因為唔想sem3全部都背咁辛苦
祝早日出pool 過3爆四
中醫

想問有冇問題

同埋如果fa得b+
係咪唔應該簡CA

OB加中醫都玩死你啦
INTRODUCTION TO PSYCHOLOGY
NEGO
中西溝
呢三科一齊讀 會唔會死?
其實依家係咪揀住先
到時可以再改?

前提無full
中醫

想問有冇問題

同埋如果fa得b+
係咪唔應該簡CA

OB加中醫都玩死你啦

中醫係咪真係好伏?

我記得佢講緊mid-term時,話過我地係Full-time,所以唔會因為Dse而幫我地做野
再唔係,咪搵人幫下手

求下個lecturer
正常都會幫
中醫

想問有冇問題

同埋如果fa得b+
係咪唔應該簡CA

OB加中醫都玩死你啦

中醫係咪真係好伏?

中醫上個sem asm好似幾簡單 但唔知點解今年好似難左 利申:原本差啲讀左 再利申:有錯請指正
最後一問
CCN2137 Business Law and the Regulation of Financial Services
CCN2144 Principles of Financial Planning
邊個易啲

婦女史會點考架
有冇ching答下我

再唔係,咪搵人幫下手

求下個lecturer
正常都會幫

啱啱sd左email比lecturer問叫佢幫手提點下
其實唔去dse無問題 反正我個programme chur到我無時間溫 但覺得好晒姐
有冇人可以講下jap1讀咩
零底會唔會死

瘋狂背生字同grammar
只要你每星期用d時間溫其他好簡單
重點係無project 分數完全自己掌握

利伸 讀緊 感覺良好 完全無底
暫時全部測驗assignment都接近滿分
CCN2105 business economics定 CCN2129 introduction to macroeconomics好啲?諗住食dse econ老本

老本有幾多先?聽人講兩科都好難,同中學個d差好遠

Econ dse lv 5 ccn 2129夠唔夠做 ???

dse 係micro wo micro macro唔識分? 2隸野黎
CCN3117 community field study呢科伏唔伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞