[HKCC] 又到Midterm,Assignment時候(10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
hkcc 校友路過...
利伸: 升到三大, 做緊ibank

想問你覺得呢科好唔好讀

除非你對心理學好有興趣 否則唔好簡
而且 E科難拎高grade

點解敢講 我其實係有興趣,問左好多人意見,但意見好兩極,有人話好讀有人話大伏 對我黎講gpa重要過興趣,我想聽多d人意見,希望你會覆返我 呢科唔係背就得咩

俾may poon教 呢科功課係幾危險 如果想追gpa唔好揀

當年讀IT, 三年前grad

你做ibank it department

係呀🙈
easII 求C+ 揮手區

Eas II比winfred教 hea到傻 份research plan grammar又唔改 content又唔改 剩係捉大細楷
有無人願意send psycho既ppt比我睇下

係呀🙈

係呀🙈

巴打上我身呀星期一
考programming
揾咗成日都揾唔到nego啱用嘅新聞!!!點搞!!!

寫自己經歷囉 識好多人都係咁交

驚作得差低分嘛 有無source參考下

親身經歷係咪買野同seller 講價果種都得 我都搵唔到咩新聞

係呀🙈

巴打上我身呀星期一
考programming

如果啲功課係你自己做, 應該無問題架🙈
easII 求C+ 揮手區

Eas II比winfred教 hea到傻 份research plan grammar又唔改 content又唔改 剩係捉大細楷

Winfred Xuan
伏撚到
CCN2019個Jason都頂佢唔順,唔撚使佢教
揾咗成日都揾唔到nego啱用嘅新聞!!!點搞!!!

寫自己經歷囉 識好多人都係咁交

驚作得差低分嘛 有無source參考下

親身經歷係咪買野同seller 講價果種都得 我都搵唔到咩新聞

想問下AOR有無mid term 有既話幾時

唔記得week12定week13
ICT係咪背晒佢就得
ICT係咪背晒佢就得

係 最好明埋咁就唔洗背得咁辛苦
有無連巴都星期二 in polyu acct ?
有無連巴都星期二 in polyu acct ?

here 但乜都未準備

唔記得week12定week13

星期二ict點溫好
星期二ict點溫好

食哂d notes
星期二ict點溫好

食哂d notes

驚食唔切 而家0進度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞