[HKCC] 又到Midterm,Assignment時候(10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
CCN2160 negotiation skills 呢科點

出晒名正,易讀

易A
我想問如果no concentration 係咪揀4科ge

利申 AA
CCN2160 negotiation skills 呢科點

出晒名正,易讀

易A

除左呢科之外仲有冇易讀易拎靚grade既科

出晒名正,易讀

易A

除左呢科之外仲有冇易讀易拎靚grade既科

追下post啦 伸手伸到咁
Intro to socio 係咪背書科?
中醫同Japanese 1點揀好?同埋management science 呢科點?
Intro to socio 係咪背書科?

ni
我想問如果no concentration 係咪揀4科ge

利申 AA
中醫伏唔伏?
有冇人知intro to communication studies有冇exam

呢科有

伏唔伏
有冇人知intro to communication studies有冇exam

呢科有

呢科伏唔伏

呢科有

呢科伏唔伏

唔伏 好讀

呢科有

呢科伏唔伏

唔伏 好讀

Thx

呢科有

呢科伏唔伏

唔伏 好讀

Thx
前幾頁講中西溝嗰位巴打 我想問下中西溝多唔多essay要寫
見你話exam 將要背嘅野寫曬落去就得咁
咁啲assignment 多數係咩形式
ict iss eas1可以點溫 尤其eas 1
ict會唔會考埋tut嘅野?
啲midterm日期好近
Personal growth伏唔伏 靚唔靚grade??
其實仲有冇得報summer sem
利伸 想讀定先
Engine DS揀乜好

同問依度睇落一個engine仔都無

最好讀係2251
平均gpa2.9,伏人死全家

廢人讀乜撚野都係廢㗎喇 睇下你有冇心讀嘅姐

咁呢科真係唔係人讀呀嘛 冇肥佬教咪冇事

得一份Asm 係四簡一寫份1600-2400 essay Guideline(四條題目) 頭三四個week已經比 但臨尾兩三個week先交 唔算難 比咁多個禮拜你
Personal growth伏唔伏 靚唔靚grade??

Workload大 始終係100% CourseWork 聽聞難A

得一份Asm 係四簡一寫份1600-2400 essay Guideline(四條題目) 頭三四個week已經比 但臨尾兩三個week先交 唔算難 比咁多個禮拜你

唔該曬巴打

唔算多野做 但極難高分
你覺得自己做到perfect比最後都係得個b

好易明
必reg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞