[HKCC] 又到Midterm,Assignment時候(10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
今次IA mc個mean得16/25啊 點睇

邊個lecturer 咁快講
Ict mid term short question同long question會考d咩?
apply case?定又係背返notes d definition出黎?
覺得ict好難背
今次IA mc個mean得16/25啊 點睇

你地班派左啦?
星期三考mo 又係未溫過
有冇巴打可以講下點溫好
有冇巴打可以講下點溫好

點解要考6課
有冇巴打可以講下點溫好

點解要考6課

無得解
有冇巴絲做過山頂intern
有冇巴打可以講下點溫好

佢連seating plan都好似未出
想問考dse同考車牌可唔可以係absent 既原因而令佢唔計果一堂?
有冇巴打可以講下點溫好

點解要考6課

因為final 唔考1,2,5,6課
有冇巴打可以講下點溫好

點解要考6課

睇黎我聽日唔洗訓 今晚仲要準備interview
有冇巴打可以講下點溫好

點解要考6課

我都好多未溫
有冇巴打可以講下點溫好

點解要考6課

我都好多未溫

大家咁話
cct求救,我發現我個lecturer講d答案好多都同model ans唔同,點算好?? 救命呀 應該跟邊個
cct求救,我發現我個lecturer講d答案好多都同model ans唔同,點算好?? 救命呀 應該跟邊個

我同其他fd對過答案,好肯定自己無寫錯答案 help

Exam跟答案
asm跟lecturer
有冇巴打可以講下點溫好

點解要考6課

我都好多未溫

大家咁話

第2課啲人名
Jap 1嘅巴絲溫成點?

Exam跟答案

有無人讀緊cct,可唔可以做個好心,幫我睇下你地lecterer講既tutorial ex.答案係咪同model ans一樣?
Jap 1嘅巴絲溫成點?

下星期三考 未溫過

Exam跟答案

有無人讀緊cct,可唔可以做個好心,幫我睇下你地lecterer講既tutorial ex.答案係咪同model ans一樣?

你邊個教?
有冇巴打可以講下點溫好

點解要考6課

我都好多未溫

背完itb d野仲有邊個想溫mo
聽日就Ict mid term了
淨係溫左兩份仲要唔太熟 仲有三份
冇了冇了
點解嗰個團圓可以柒撚到咁
政綱柒宣傳柒理念柒乜都柒
夜媽媽走出嚟乞票都冇人理
點解嗰個團圓可以柒撚到咁
政綱柒宣傳柒理念柒乜都柒
夜媽媽走出嚟乞票都冇人理

其實asso仔校政冷感D莊先會咁柒姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞