[HKCC] 又到Midterm,Assignment時候(10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
唔記得左submit 係咪玩完

點算

Ching 一齊上路la
遲左簡唔到ds科點算好 諗住訓陣簡一訓過左10點

Me2
其實之後都仲有得改讀咩科
岩岩醒起好似揀錯科
其實之後係咪都仲有得改讀咩科
岩岩醒起好似揀錯科
中西溝邊個lecturer好?

點算

屌其他知add drop period 有得add返
但怕想要既科爆位
有冇人讀緊ccn1017 introduction to psychology 同時又喺Kent lam教? 個attendance點計法 到而家都未簽過
有冇人讀緊ccn1017 introduction to psychology 同時又喺Kent lam教? 個attendance點計法 到而家都未簽過

無7成出席已經唔洗考

無7成出席已經唔洗考

個張野好似冇傳過。。。

佢不嬲唔簽attendance
想問ds 科係下個sem 既add drop period係咪揀唔到?
有無讀過translation人有林語堂本中譯英字典,賣或者租都可以

係囉
MACRO ECON
中西CULT
中醫
求評
婦女史會點考架
有冇ching答下我

請問personal growth 好唔好讀
揀左中醫 creative writing 中史 chinese family

三科同你一樣
Understanding globalisation
Advertising and promotion
Organisation behaviour
中醫

想問有冇問題

同埋如果fa得b+
係咪唔應該簡CA
因為唔想sem3全部都背咁辛苦
祝早日出pool 過3爆四

a&p同ob都係記記記,慎選lecturer
Ap今個sem得一個無得避,但佢好鬼伏只可以靠自修,好彩野唔難,所以都揀得過
中醫更加係背,有fd一組會好好多因為pj煮野食個個唔識都幾尷尬,最後test好似有課外野所以要讀多d中醫野。上堂幾得意,對中醫有興趣就揀啦
有冇人可以講下jap1讀咩
零底會唔會死

瘋狂背生字同grammar
只要你每星期用d時間溫其他好簡單
重點係無project 分數完全自己掌握

利伸 讀緊 感覺良好 完全無底
暫時全部測驗assignment都接近滿分

絲打原來你都係hkcc

又會咁啱

係囉

咁就好

點算

屌其他知add drop period 有得add返
但怕想要既科爆位

我嗰陣唔喺香港又想轉走一科
所以瘋狂add drop
㩒到死死下
善用preference matching啦
有冇人可以講下jap1讀咩
零底會唔會死

瘋狂背生字同grammar
只要你每星期用d時間溫其他好簡單
重點係無project 分數完全自己掌握

利伸 讀緊 感覺良好 完全無底
暫時全部測驗assignment都接近滿分

絲打原來你都係hkcc

又會咁啱

Non jupas post
ccn2035 values and ethics in daily life係唔係伏嚟

你想知D咩?
Understanding globalisation
Advertising and promotion
Organisation behaviour
中醫

想問有冇問題

同埋如果fa得b+
係咪唔應該簡CA
因為唔想sem3全部都背咁辛苦
祝早日出pool 過3爆四

a&p同ob都係記記記,慎選lecturer
Ap今個sem得一個無得避,但佢好鬼伏只可以靠自修,好彩野唔難,所以都揀得過
中醫更加係背,有fd一組會好好多因為pj煮野食個個唔識都幾尷尬,最後test好似有課外野所以要讀多d中醫野。上堂幾得意,對中醫有興趣就揀啦

Thank you 最後簡左jap1
應該sem4先讀中醫
Anp同ob係咪都係易a難a+?
ccn2035 values and ethics in daily life係唔係伏嚟

你想知D咩?

搭單問 係咪要cct勁先高grade 同係咪好哲學 b+ 易唔易拎
唔該 祝巴打過3爆4 收offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞