[HKCC] 又到Midterm,Assignment時候(10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
想問CCN3107 Management in Human Services呢科讀乜?會否有伏?

E科係講一間人本機構(HSO)點樣運作
workload都唔少
1個PJ+report
1份term paper
仲有6份計分嘅WS同exam
PJ仲要搵一間HSO做訪問
你仲要面對海量字ppt同readings

仆街都唔好讀呢科
Workload又大 堂堂tutorial都有worksheet返去做
份份都要寫九萬幾隻字
人地一個sem可能8,9課 mhs出足13課
每課40幾50頁 版版d字都滿哂
好彩wallace比左少少提示我溫到仆街先有個b+

除非你好有信心可以handle到13課 project又要搵機構訪問
如果唔係必修勸你千其唔好讀

超好讀 輕鬆奪A!

痴撚線
奉勸個位有得揀既巴打唔好咁睇唔開 搵過其他DS讀啦
CCN2001
Introduction to Chinese Political and Legal System

大家點睇

同 Politcial Science
大家建議邊科好

Political science 啦
In thomas we trust
有冇人可以講下jap1讀咩
零底會唔會死
社科ds揀咩好讀d? 求推薦
Gender issue同日文邊個好啲
利申日文係零

冇讀過日文
Gender workload都大 2份asmt都千幾字做死人
intro to sociology 易唔易靚grade?

workload大唔大?sem3揀係咪明智?
3.7 hkuba報唔報好

您捐左佢求poly offer仲好
Introduction to marketing a+條curve係幾多
有冇人可以講下jap1讀咩
零底會唔會死

唔會死 不過要預咗好多係有底入去讀為咗攞靚Grade 無底一定要好比心機囉
Mkt midterm mean幾多? 已死
Pth for college students 真係冇人攞A咩?
有冇巴絲讀過下咁呀?
Pth for college students 真係冇人攞A咩?
有冇巴絲讀過下咁呀?

識啲人讀過下 幾個都有底攞A

上個sem讀 三字尾 四字頭 執生啦
有冇巴絲讀過下咁呀?

佢個底去到咩程度?普通初中三年讀過算唔算有底
有冇巴絲讀過下咁呀?

係大陸出生

上個sem讀 三字尾 四字頭 執生啦

唉屌
有冇巴絲讀過下咁呀?

係大陸出生

我大概知咩料啦
有冇巴絲讀過下咁呀?

係大陸出生

我大概知咩料啦

我pth b+ 自問都俾心機讀

利申冇底

你冇底又去到咩程度?😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞