[HKCC] 又到Midterm,Assignment時候(10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
中醫好讀呀
CCN level 3 唔知呀 但係都係計3個credit
Understanding globalisation
Advertising and promotion
Organisation behaviour
中醫

想問有冇問題

同埋如果fa得b+
係咪唔應該簡CA
因為唔想sem3全部都背咁辛苦
祝早日出pool 過3爆四

成日睇邊科伏唔伏 不如諗下邊科對自己想做既工有用
講真business 只有account 係專業技能同包你搵到工做
最後一問
CCN2137 Business Law and the Regulation of Financial Services
CCN2144 Principles of Financial Planning
邊個易啲

一個背 一個計 睇個人
ccn1021好似幾多數計 唔識係唔係伏?
ccn1021好似幾多數計 唔識係唔係伏?

personal financial planning
有冇人subject select果到乜都揀唔到
求解救

屌我都係
Secret個hhb男廁Post 依家啲人玩到咁
Marketing midterm 後面sq問what action is it if there are positive deviations? 點答求解

Exploit

係market 睇easy to learn la
有冇人可以講下jap1讀咩
零底會唔會死

瘋狂背生字同grammar
只要你每星期用d時間溫其他好簡單
重點係無project 分數完全自己掌握

利伸 讀緊 感覺良好 完全無底
暫時全部測驗assignment都接近滿分

絲打原來你都係hkcc
Understanding globalisation
Advertising and promotion
Organisation behaviour
中醫

想問有冇問題

同埋如果fa得b+
係咪唔應該簡CA
因為唔想sem3全部都背咁辛苦
祝早日出pool 過3爆四

OB加中醫都玩死你啦

中醫係咪真係好伏?

中醫上個sem asm好似幾簡單 但唔知點解今年好似難左 利申:原本差啲讀左 再利申:有錯請指正

難咗但都係好易 上網好易搵到答案一個鐘一定搞掂
DS 科稷講 cost accounting 算accounting入面比較易 不過悶
如果唔識揀就marketing side D野幾common sense 應該好易讀
揀左中醫 creative writing 中史 chinese family
揀左中醫 creative writing 中史 chinese family

加科ds 中溝
有冇人subject select果到乜都揀唔到
求解救

屌我都係

會唔會係system問題
好不安
send左email比programme leader但冇反應
聽日去office問下可以點做

我試過用ie google chorme都唔得,應該系統有問題,依家冇得揀科。。好on9
Japanese 1
中西cul
Financial management
housekeeping operations
front office operations
求評
Secret個hhb男廁Post 依家啲人玩到咁
有冇quit cc嘅手足?
係咪就咁遞信?定唔交錢就得?

推一推
有冇人知introduction to psychology係點 伏不?

輕鬆
利申:A
唔記得左submit 係咪玩完
Eas II 好難
有冇人知introduction to psychology係點 伏不?

輕鬆
利申:A

睇lecturer,lecturer唔同你有料都冇用
遲左簡唔到ds科點算好 諗住訓陣簡一訓過左10點
唔記得左submit 係咪玩完

點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞