娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
果斷賣兩個隊友打法

可惜冇人跳預言,其中一個跳已經冇人會信鋒澤
每次直接睇live 睇班on9洗牌先過癮
佢係100%肯定6係狼
唔係不坐好咁簡單
做哂效果咁毒佢 好撚嘔心

呢下真係頂唔順,出貓唔好太高分都唔識

佢騎士好似係100%,女巫又係
呢局直到第2輪發言前仲話6好人,然後第2輪既發言仲要比第1輪好
https://www.youtube.com/watch?v=_HnXjN5kNEs
語噥channel 有d幕後,好過睇問咪對住個鏡頭光速屌西
https://www.youtube.com/watch?v=_HnXjN5kNEs
語噥channel 有d幕後,好過睇問對住個鏡頭光速屌西

係咁打錯字
節目組應該仲有刻意唔俾狼佢玩
佢幾撚耐無做過狼
明俾佢玩平民問米
問米佬今集總結
第1日:
5呼吸順暢 所以好人
4話聽到3有聲音 係好可靠既證據 因為4唔會聽到1或者2既聲音 所以4好3狼
當日棄票

第2日:
開解藥救9
覺得6擔心好人被歸會輸 唔合理
245發言全部坐好 5係金水 其他無解釋
1號話6 4 9 係狼 6話3個都係好人 唔坐好
然後6歸3係狼 唔係幫緊好人做事
最後歸票出3 會毒6

其實我聽唔明 有無人幫手解釋下
間唔中一兩場都叫ok 依家場場有佢就問米 睇到都覺得煩
鋒澤都話唔好驗新人 廢事破壞體驗
個個都明既道理
仲好耐都無中過刀
今集最後個個都知佢係女巫 但係唔敢刀
今日個場mvp應該要比查個毛囉
本身以為係豬哥咁撚勁得佢一個睇到隻狼,唔係佢都執到啦
發言無問題就話人地緊張
一日就差唔多二百個留言
如果09 以辰出返嚟會推得勁快應該
有分析先有討論,今日一人質疑幾句就完左
唔計問米,啲狼隊友真係太廢
所以高玩出嚟又多野講又多分析
不過聽日戲碼唔強,可能星期一先會好睇啲
好想睇木蘭xxx瘋狂分析 紀卜心發言有咩問題
大根ok架

無上帝視角咪可以多d野討論
唔知點解十幾場先得一場
可能我玩開poker有練開facial expression
不過控制到塊面唔郁應該唔難掛 都唔會誇張到次次都有嘢睇到掛……
完未
因為poker可以唔洗講野,淨係控制表情就得 除左kidplayer Daniel nxxxxxxxx 條癲佬一邊玩一邊輕鬆講野
所以我覺得劇透應該要加密好d
如果話之後開口講嘢 咁當然多多少少會睇到啦
但好多時佢哋係捉咪牌嗰下 我真係覺得多咗
係既可能錄影再緊張多少少
尋日一號咪牌果下已經知道佢係狼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞