娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
如果佢估錯,剩低兩隻直接爆狼
可惜佢唔會估錯
俾人屌得多而家又唔敢用騎

後置位唔敢前置位又唔查唔知想點
凱希真係玩得差 成個發言真係做得唔好
講真去到水平高D嘅局
發言衰D已經比人攻死
3點會叫係表現出有視角呀,3話自己平民再跟票6嫁喎
youtube.com/watch?v=9_Wt0Wp9sq4
3號:俾你表演下

查到小豬狼有幾多個敢第1晚就出黎講,講左我都覺得小豬可以兜到其他人唔投佢
係,我仲話佢訓醒,d野講多番但亂左
youtube.com/watch?v=9_Wt0Wp9sq4
3號:俾你表演下

查到小豬狼有幾多個敢第1晚就出黎講,講左我都覺得小豬可以兜到其他人唔投佢
三個戰犯 3 7 6 排名分先後
騎士狼王呢個mode 本來就係好人贏
騎士最應該嘅用法 佢唔用
走去鳩推
如果呢D pk 情況 騎肯跳真係會清楚晒

真係唔多想見到毛弟玩好人
次次好人都反指標 又冇logic憑直覺
講真唔知點解你哋反大根唔反毛弟
我聽大根d logic仲順
毛弟完全活喺自己世界咁
同埋之前宇辰試過第一晚撞以辰同埋09
雖然撞啱 但係咁樣冇咁精彩咁
同埋兩次youtube都有人鬧佢整走高玩
今集之後,毛弟以辰起我心目中唔再係高玩
3個平民跳得好突兀
神面好大
8其實都講咗個原因出嚟
不過都唔知點解變咗幫佢兜了
但比我殺就會揀3/4
原因上面講咗
咁都帶中騎士好想知點推出黎
我同意新玩咁樣最尾補番句係有d鬼

凱希最尾補句女巫同樣都俾人覺得唔係
3號咁鳩樣跳平民係真係幾突兀

條反指標毛弟又喺度懶醒 自己有騎都唔出嚟試5 6,第一回合唔試 第二回合都唔試

平時唔係好中意鳩推㗎咩 今日死晒狗
俾人屌得多而家又唔敢用騎

後置位唔敢前置位又唔查唔知想點
三個戰犯 3 7 6 排名分先後
騎士狼王呢個mode 本來就係好人贏
騎士最應該嘅用法 佢唔用
走去鳩推
如果呢D pk 情況 騎肯跳真係會清楚晒

真係唔多想見到毛弟玩好人
次次好人都反指標 又冇logic憑直覺

講真唔知點解你哋反大根唔反毛弟
我聽大根d logic仲順
毛弟完全活喺自己世界咁

Rebecca C
57 分鐘前
雖然可能女巫真的沒跳好 應該是要表態自己晚上會直接毒掉5號。但是看到宇辰賽後一直怪凱希就很不爽🤣自己也沒玩好還一直說凱希沒講好沒跳好

jim lau
41 分鐘前
看多了....狼人殺瞎掰王也是這樣....
所以他比較適合當狼/間碟自己不死殺光好人就贏
當好人會殺光隊友自己存活也是輸

狼人殺瞎掰王 忍唔到笑

大根唔知點俾人反,我都鐘意大根多d
AGGER 3,7,6,另外再加個滑水歸票位
預女獵騎仲要4神3狼局
預第一晚跳驗完就跳已經夠做, 已經唔講呢次仲要查殺咁ON9
騎係對立面唔選擇騎, 今次係預VS有毒女巫, 夠晒理由騎, 已經唔係單純查殺咁簡單
毛弟就從來都唔係
以辰都叫捉到9
不過都覺得以辰完全唔知做乜
同埋睇到1 4係好人
但佢真係沉晒 同一年前嘅佢判若兩人
比著以前點會唔覺得全部係好人有bug
連5號冇被刀個原因都信
偉晉真係講得佢好啱

佢近幾次MVP
一次係-6 (唔係毛弟鳩推 佢一早死咗)
一次係比人鳩推死嘅安慰獎

同以前carry全場嗰個佢唔同晒

毛弟就不嬲反指標,係玩狼勁,玩好人不嬲廢
個撚個唔跳然後等獵人俾人殺硬跳
好撚true
完全唔覺佢高玩
反而大根雖然會踩錯人但佢logic係清楚同順
只係有時太鑽牛角尖睇少咗啲嘢
個jim lau講得好好
同意,以辰番黎初初以為佢只係唔熟警長局,而家玩得多番幾場完全冇左以前既氣焰

毛弟真係玩咩都好似玩狼王咁,d狼坑永遠用一個套路去捉
一偏離佢心目中既好人狀態就踩爆
騎士上兩次佢都第一round鳩騎冇講過野既10號
今場第二round預言家冇死都唔騎
留返技能返屋企用啦
8個原因係佢代係1號個視角去諗
唔係狼視覺
5後跳女巫突兀係因為被查殺有可自證身份神職唔即時報
平民最後補句我是平民過去娛百出一大堆, 3仲要疑似新手, 唔覺有咩突兀
唔知佢又驚俾人屌定點啦

活係自己世界既人會理網民既咩,唔知諗乜
我唔會幫佢兜了
不過個3號真係太垃圾 唔可憐佢
騎呢張牌真係好OP

玩狼人殺最精彩就係對跳歸邊
但騎士呢張牌直接抹殺呢個可能

高玩局 基本上一定有對跳
但娛百咁低配 個騎都可以玩出咁好效果
唔怪得高配局完全冇人玩騎牌
就算有 狼嗰邊都會有惡靈平衡返

毛弟完全玩錯晒呢張牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞