娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
好撚爽問米佬終於早死
其實覺得MVP係孫生
唔係佢跟3號鳩投走個巫 應該冇咁好贏

今期兩個素人都好鳩
特別係個8 吹咁Q多嘢出嚟
原來又係唔救人嘅女巫
再次證明女巫真係老閪都要救人
救左先起碼唔會俾人屌

唔救又講太多俾人投死

同意孫生MVP ,
各憑本事好笑得黎隱藏自己想速舉殺人既動作

1號一出黎緊張到,可能畫家大家俾面唔踩咁盡
女巫發言真係好有問題,唔怪得人投佢,第一輪8-10都好狼
同埋真係要禁止後發先至19投票方式
第一輪女巫死左根本已經輸鳩硬
畫家一登場個感覺太毒,所以覺得佢係毒撚緊張

tvb果個唯一可取之處,用部pad 禁左投邊個 / 棄票先一齊show
陣間返屋企睇今晚個集先
我都未睇
一陣睇埋先
鋒澤無論講乜都比人踩....
永遠都係用玩法太多變黎踩佢
好過小賴,野都冇得講直接當狼自刀

鋒澤最慘表水冇人信,跟手最近連狼坑都錯
點解呢排好似都係唔知睇咗啲乜
預言家查咗咁多晚都唔跳 有冇咁驚冇鏡頭
殺小豬咁大膽
點解愷愷唔撚跳預言家??????
佢識撚跳咩
自膠,以為你講愷樂
今局都唔關預言事,最後佢跳預言係一定輸。第一round算係驗少晚,女巫追論次強神,特別係十人局,點知比人投出去仲冇用過藥,好人輸正常。
logic問題 上帝視角下你知愷樂係狼王先知會輸姐
照計一定要跳,搏蝴蝶唔係狼王,係狼王都無計
所以係4號個logic錯(仲要唔係素人)

鋒澤又係誠信破產,同09以前俾人殺一樣,高玩俾針對,不過鋒澤自己投咗8又易令人誤會既(但其實8號玩到好似好狼姐) 其實佢大可以跳女巫,第一輪跳神會易打好多(尤其前面無神職跳),不過素人就算了
講返藝人,一個嘻柒瓜、一個愷愷,揸住預言家但帶唔到資訊已經係廢爆,希望唔好再上嚟

Btw,篠崎泫好正,講野個陣
聽日好似無狼人殺?要等後日 誰是9up王唔知好唔好睇
只係我覺得大家今局怪哂預言家,有D唔公道。女巫唔救,鋒澤平民投8,咁岩係女巫,搞到成為抗推位。

女巫冇開藥唔跳合理,又比唔出資訊。

不過筱崎泫的確跨張,同埋佢盤到6係狼王
https://www.youtube.com/watch?v=pKv_jRMMp6I
睇咁耐瞎掰王派翠克最勁果個
講出黎又好笑,又唔會俾間諜知,又俾到訊號自己友知佢係同伴

28:56 笑撚到
孫生醒目丫
第二晚指名殺左問米佬先
避免佢天光又問米
呢件乳牛,佢ig d相
尾彩已拎,理撚得你
我知呀 見你地話女idol gfable 我就話丫頭係其中一個
我有同丫頭合照過 所以認得佢
dewi
呢鋪預問題唔算大
第一round撞咗刀口
第二round查9好人 但9明好人 報出嚟都冇用
第三round已經輸咗 當然你都講得啱 要搏6唔係狼王 但另一角度睇 如果覺得6大機率狼王 又真係要搵第二個人投

總結呢鋪戰犯係女巫 唔救人仲要唔做好 晒咗兩個輪次
https://www.youtube.com/watch?v=CJyN3bDx4A0

睇下女巫點解第一晚要開藥
第一晚平安夜的確係例行
其實條片都講得好清楚
第一晚唔開藥 死一個 然後女巫再中刀 你知道哂所有狼都追唔返
如果你覺得狼一定搵唔到神 又或者一定搵唔到女巫 只係僥倖心態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞