娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=UaxBzsXkLiQ
大根世界級
諗埋最尾殺10 留派翠克尾會有效果cls
問題唔係信唔信 7同9對跳分唔到
班傻仔係要夾硬投
點都唔係7 9輪次 咪睇下邊個夜晚倒牌
唔倒牌咪起身各自報驗人再分
用禁言真係平衡過用騎士好多,呢鋪如果係騎,好人已經贏咗
咁都講得出見到自己死一定會放毒啦首先,第二就係唔會毒到同狼刀同一個人…亦可以通過狼刀決定毒唔毒人

正常玩法一定會問埋,可能rundown問題/想平衡,不過咁樣其實都ok,削減咗女巫強度好多,畢竟狼隊都冇得自爆
7都話係新手,佢咁啱查殺中9真預
其實冇計喎 9真預好難洗得白 基本上都係等死狀態 特別係娛百配置
所以佢臨死前交代晒遺言 狼坑名單
已經將餘熱發揮晒
如果呢個情況喺高手場發生
後位嗰個真預死面都係較大
佢被全票出唔係差一票 真係冇計了
娛百本來就係打狀態多過打logic
新手光環太大
搵鋒澤代班咪得,之前都試過
唔可以場場代班,除非轉正牌
問米嗰d局 整無上帝就冇咩意義了
風田都玩得好過莎莎,見佢玩真係辛苦
蝴蝶又辛苦,偉晉返嚟應該會好好多
都話啦大根係玩得好好D logic真係好清晰 只要有無上帝嘅局 佢就會好有發揮 只係娛百D剪接屍想害佢啫
大根綜藝感100分
睇嚟今個禮拜爆硬post
佢就是上帝
可惜風田上力先走
不過真係聽佢吹啦我就唔覺得佢睇得出1係禁言 同埋殺後位10都係更加合理 留個前位都有得打 禁言呢個角色唔跳真係好難搵

臨尾凱希真係又未瞓醒 大根真係輕鬆到 你出局了啦
出左素人之後就覺得麻麻 有啲悶了
本身覺得10狼面大過3

見到佢死左就知道自己又錯了
dl左啦點add你
1 10都唔做好,太幫7了,但10好人面明顯高過1 起碼開頭都叫有比9機會
1號唔可以禁言3號咩,禁言3號就穩贏,因為冇理由禁自己言
10又唔怪得佢 佢係7金水
好多人都唔記得左仲有個10
鋒澤今次表水咁好都冇人信
認真冇上帝視覺我都睇得出佢先係真預
第二晚7冇死就應該投死7啦
仲要7查10金水 竟然唔查前一日投佢既 6同8
好多次賽後檢討已經講過兩個預跳就兩個都要殺平衡番
7活到第三晚 D人發言仲只係覺得"他很奇怪"
好心啦 玩咁耐比人呃左幾多次
仲信真預唔死 係因為狼係高玩 究竟咩logic
印象中咁多集以黎好似得宇辰有一次真預跳完好耐都冇死 而個次好似狼亦輸左
所以狼要贏根本唔應該留真預 我覺得呢個先係正常logic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞