娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
睇嚟娛百要搵唔同人上去玩啦 嚟嚟去去嗰班(睇09蝴蝶話一錄錄5場)
唔知有冇剪,但跳都冇跳可能當攰啦
唔係次次兜得靚囉
同埋乘日人地講完段野佢會加一段勁過人既經歷
見佢無咁精神咁,賽後又無好熱烈討論,俾我感有啲攰
反而柒頭瓜擺明就柒,俾大根屌到仆街
鴨子唔係算高玩咩? 佢玩親都ok
係呀平時合格有餘 純粹今集唔知做咩 可能無高玩係到傍住,佢企唔到出嚟,又或者係佢有啲攰啦
唔知有冇剪,但跳都冇跳可能當攰啦
見佢無咁精神咁,賽後又無好熱烈討論,俾我感有啲攰

https://www.youtube.com/watch?v=ghzT94iml-g
有冇人有睇瘋神,剩係有睇無台詞

講開佢對上一次既無台詞就係佢上
其中一次最唔想就係佢攞到mvp
嗰舊嘢咩嘢?
咩嚟先啱
有睇開留名
今集真係睇撚到忟
神職全部唔撚跳 得個無資訊神帶隊
大根好努力了 patrick都feel到佢努力緊
同埋最後唔自爆平民博狼唔刀民/刀唔中
其實雪狼局預言家先更加應該要跳 好壞人都好
鋒澤太早死了無計

講真大根係唯一做嘢嘅好人都仲要俾人屌真係好撚慘
你話佢推三個都係民又點
無神報料佢乜都唔做一樣聽輸
只係佢唔夠實力or唔好彩推唔郁半隻真狼
今場我覺得凱樂同荳荳都好狼喎
點解咁都冇人懷疑
反而李懿我真係睇唔出佢係狼

鋒澤話一號冇講出用咩方式查狼,對佢打個問號
咁一號又真係冇講呀
鋒澤話自己抿人唔準,唔評論佢之後嘅人
咁係事實呀!
但凱樂就話佢發言有矛盾
邊有呢? 鋒澤都只係講2樣事實出黎
唔通因為抿人唔準,就連覺得一號發言有問題都唔可以講?
唔講又會比人話划水
凱樂做好人果陣嘅邏輯唔會咁奇怪架喎

而荳荳之後就更可疑
patrick話狼人係夜晚殺好耐,係啲識玩嘅人經過深思熟慮而決定
合理呀,佢係好人視角,想藉住夜晚嘅線索找狼
但荳荳就話佢係狼人視角
狼人先唔會係第二日傾返夜晚係咩人殺人呀
之前都有無數咁多場係好人藉住狼人夜晚殺好耐依個線索而推理會係咩人殺咁耐
但荳荳就屈人係狼人視角
超狼喎!

mvp其實真係冇,冇乜邊個玩得好
但最差我一定選嘻小瓜
佢第一日唔跳我明
因為佢早排中過伏
當時查到鋒澤係好人,第一日就跳出黎,點知鋒澤係雪狼,然後人人都屌佢雪狼局,預言家唔洗第一日就跳
好,咁大根都叫到預言家第二日先跳,咁第二日都要跳啦掛
佢都仲係唔跳
最撚on9係佢查十號呀
嘩,屌你,十號好人樣,邏輯咁好你仲查佢托咩
佢都講明係有身份又唔怕死
擺撚明獵人啦
要查就搵其他人查啦
嘩,屌你!
之後發言仲叫騎士可以驗十號
佢係咪on9架
佢都已經查完十號係好人啦,仲叫騎士驗十做乜撚野
雪狼機率咁低,就算真係中
都冇理由叫騎士驗十啦
垃圾預言家
怕有雪狼咪最後先再盤囉 報都唔報
又唔諗住驗狼 剩係諗住驗高玩
然後又覺得驗唔到狼唔洗跳
屌佢本身個玩法就係驗高玩金水之後等人帶隊
自相矛盾 女巫應該毒9佢出返啖氣
荳荳的確係搵d唔太合常理既位咬7,上帝視角睇佢會好明顯

凱樂果點你岩,鋒澤剩係講前面都要踩佢,到佢講得多又話佢有視角
小瓜真係咪再上黎啦,你估次次都咁好彩驗中雪狼,上次問米查完中左就叫騎士驗佢驗左既
跟錯人諗法錯哂
14:18 cls
有雪狼又真係未必要咁快跳
但查咗兩晚就應該點都要跳啦 仲喺度坐

嘻小瓜真係專做柒事
又話平安夜要拍手
又話好人得3個 (當咗好人係平民)
睇到好尷尬
佢呢集個樣好憔悴 平時咁靚女 今集個樣傻下傻下咁 冇咩神
咁都要剪…娛百d剪接師係咪傻撚咗
因為果日完都唔使咁剪架
我都有睇,勁正
出哂預告原來舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞