娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
預言家仲話自己集集都睇
唔知呢排預言家好多集唔跳比人鬧死咩
問米佬查人之前又話自己岩岩起床又盛唔係獲獲都一定查到人又盛
結果又查到
咁呢張紙又有乜野意義呢?
佢地不嬲用廢紙嚟寫筆記,呢啲應該純粹之前工作人員用既廢紙,唔洗大驚小怪啦
問米佬又一次自私搞輸左
明知3係好人唔肯驗3 夾硬驗4
呢下關問米咩事
佢信5號女巫 咁就緊係信佢3號有鬼
然後4號前面好多人都話狼抗(無記錯1、6、7)
咁查佢好正常姐

利申非米粉純討論
今集好似故意比大飛做mvp咁
一早準備好1/3 MVP個道具
問米又特登放水比1
個mvp預先分1/3真係好假
問題係呢張紙係咩情況底下出現先?
錄完尋日果集先出現?咁張紙寫黎有乜意義?
如果係錄影前出現既就好明顯有問題啦
燈左,但米爺唔撚柒俾
佢句野起首話既然5懷疑3,我已經知佢會跳去驗1/ 4
偉晉復出第一局,呢場應該係再耐d之前我估
乘段野冇提及過1 4,一黎就驗4
上次俾人查殺,又反查假預言唔試查多個人
你咁講又真係有d鬼,初初以為爛左,但後面有個完整既
但係你自己睇下問米佬d言論先 講左一堆唔關事既廢話
之後又神驗
大部份人覺得1有問題既時候
問米佬一個力保佢
本身未完既話劇本佢就會歸1,太可惜
我覺得今日明係做比大飛威
女巫話明要毒金水都唔跳
點解著緊呢點
事後工作人員紀錄返有咩問題
我有睇 佢言論下係唔驗3、5
即係1、4、7揀
唔否認佢直接揀4係「神驗」
但我想覆返上面話點解佢唔驗3係合理姐
語噥無視歸票米好正,但賽後片要專登道歉
做咁睇張紙格式我唔會覺得似係事後紀錄
首先佢係電腦打完PRINT出黎既, 你電腦入完咩者係已經紀錄左, 仲PRINT出黎做乜?
第2就係正常你RECORD野用EXCEL落晒咁多日咁多個職業位置仲清晰入得仲快
不過唔再去考究啦, 反正無呢張紙話問米佬唔係問米你信唔信先?而其他人又睇唔出係有額外視覺咪夠
偉晉笑死叫人剪走佢
是但啦 我唔係話一定用嚟事後記錄 只係正作人員用姐 可能印錯又好 咩都好 反正就拎廢紙俾下集人寫筆記
你講得啱 問米要問唔靠呢張都得啦
所以唔洗針究,上面有巴打好激動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞