娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
《凹嗚狼人殺》是台灣八大電視台旗下節目《娛樂百分百》的一個單元,舊名曾為《94間諜94狂─天黑狼人殺》。
由於收視率高,深受觀眾喜愛及熱烈討論,並成為最受關注的單元,YouTube的點擊率多次超越百萬[4],因此由不定期播出變成固定單元,甚至幾乎每天播出。
狼人殺偶像 陳零九
狼人殺男神 邱鋒澤

狼人殺女神 梁以辰
本單元玩家陳零九與邱鋒澤融合遊戲和音樂,創作狼人式情歌《天黑請閉眼》
https://www.youtube.com/watch?v=VaAacrLk4gE
新歌《天亮請睜眼》 2019.08.23 播出
https://www.facebook.com/09chen09/videos/2323146368012165/

樓主咩都睇
娛百狼人殺 超好睇
留名
集氣新歌破百萬
紀卜心勁到仆街
婁峻碩咁激動都可以俾小豬講到唔激動好撚癲
殺阿虎好爽 唔想睇佢
佢今日正正常常呀都,睇到兩個非神即狼
紀卜心都幾可愛
邱鋒澤好慘
最後小豬猜輸左話跟佢票但係最後又冇跟
真係唔明...
即係想造鳩佢定點
呢下我明,綜藝效果,然後另外兩個一定互投,佢投番3就一定平票聽多次發言
邱鋒澤唔洗驚 佢唔會俾人話啦
MVP 改咗制
聽完多一次發言都係平票
只能講佢運用左佢個人對婁峻碩玩法既經驗 ,而婁峻碩就係09所以每一場其實係會不斷影響下一場

再加上蝴蝶機率上呢排乘日抽到狼

所以當有一日蝴蝶敢假跳預言家一定呃到哂所有人
咁我估係第1次搞得平票,第2次聽完就想搏佢轉投3

如果唔係第1下跟投6就唔使煩
但呢局唔知係咪係上次因為從缺09 mvp果場之前已經拍落
不過我明你意思,當我地都估唔到邊隻先係狼,的確應該歸落1個度,如果唔係平票即係送死

但呀小豬咁撚有自信,佢就係等你跟佢,所以你話做鳩佢既講法都好合理
https://www.youtube.com/watch?v=RsBdCF6hSD8
趁第1頁送俾話以辰冇波既巴打
下一集幾時?唔太知佢邊日出
差唔多晚晚都有
佢有冇一次係投錯? 問米式打法 跟著一開始就知1,2,3狼
第1晚乜都唔講 懷疑在場新手 (3中2)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞