娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
偽邏輯黎
佢話佢形象咁差跳預者係跳出黎送
但事實佢俾人查殺, 如果佢係狼人, 10號唔係狼隊友幫跳, 佢唔跳預都一樣係送
既然跳唔跳都係送,咁佢狼人唔會跳就唔成立
女巫第一晚用咗解藥,第二晚係咪唔會知邊個被狼殺?

莎莎好廢
愷希最後禁大根就贏咗啦
要等賽後討論先知
預言家同女巫都死咗,正路係要屠神嘅不過禁言長老其實好難估
所以我咪問係咪我記錯
成場淨係可以禁一次?
唔係既話真係低玩都會禁喎
Diu on9第一round d 人信晒光環先入為主投走9
9發言非常流暢連邏輯都講埋出嚟 都仲要信個緊張到爆既7
下下頭2 round就投/殺死鋒澤 個個都偏見撚嚟
屌佢老味10號信7信咗兩輪,第二輪就唔撚信啦荳荳
投走9 號真係好嬲
佢自己都講邊有咁啱 預言家查殺又對跳
學問米講 哪有這麼巧的事
睇個7 真係好九唔搭八都有人信
哪有這麼巧的事呢句野好野嚟

7號第二晚仲係度就知佢狼啦 邊有咁啱第一晚殺完無得再殺呀 30鋪可能有1鋪囉

歸票位荳荳仲好意思話佢講得誠懇洗白佢 呢啲質素都話高玩

係,加上佢唔係高玩俾人追住殺果d,如果少賴我就信
上面巴打都講咗
明知個力度細仲跳咪更加有說服力
擺明就啲人盲反唔信鋒澤啦
駁輪個度
7號剩係針住9查殺
其他一啲野都唔講,連9號講野邏輯都mention
相反9號睇穿7號講野啲bug位,仲幫手搵狼

狼講到咁撚緊張都叫玩得好
我諗佢唔知要禁3 定10 最後決定唔禁?
10 一路死保7 其實都好狼
荳荳只可以做隱狼,過左2日我都開始有d懷疑佢呢場
係狼隊既視覺根本唔洗怕
好明顯好人全部暈到仆街+3號發言真係比好人好
就係難估我以為會屠民
係,7號其實只針住9號一點講
無mention*
你講起我都冇留意,用左解係已經唔會再知每晚邊個死?
Yes 剩係問毒藥
10號其實好人面大
好在於佢第一日發言敢號票平票, 而且最後又真係平票
因為如果佢係狼發呢種言, 狼隊友聽到其實應該會醒水沖票
而且佢係狼大可帶風向去投9, 要作既話大把理由投9
已經兩個禮拜無09了
力度細既意思即係跳左都無說服力
邊會仲更加有說服力 佢係被查殺
佢呢個位如果係預一定要跳
如果係狼亦一定要跳, 除非10號係佢狼隊友
所以唔好講咩說服力細係狼就唔會跳, 佢唔跳更加直接俾人送走, 做乜唔跳
覺得冇上帝視角好似仲好玩
可以上嚟同大家討論
有上帝視角好似講咩都好馬後砲
只可以話啲人眼睛壞掉啦
7 號咁九唔搭八
靠新手光環呃曬大家
咁既話下下一號跳咁就信晒一號架咩
要用發言同狀態分先係
而明明7號偏緊張+發言只針先9查殺
而9號先解釋跳出嚟既原因+發駁9號+搵狼抗+超輕鬆(不過而鋒澤level就算佢輕鬆都會有人懷疑,呢個理解既)
但都盲投9
7真係唔見玩得好,睇下佢第三日都唔知佢upmud9
下下用前後分咪同偏見撚一樣低汁
係呀, 邱今集PK發言嬴狼9條街都俾人出
就證明左娛百場真係好娛樂性質

狼殺玩太爛拒看留言中 笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞