娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
蝴蝶好悶,所以我都唔知點解佢拿到金鐘
同埋我發言近幾個月好多娛百 fan都話開始唔鍾意睇蝴蝶。(可能效果不足加狼人殺幾次犯規
今集佢最尾西面 唔知係咪因為見到問米佬作弊
上次大根個大法 今次又唔用落阿虎度
仲要話佢緊張 明明佢話好人輪次夠晒
毛弟+偉晉得唔得?
睇下當唔當偉晉係女
得佢可以用,其他人用就係狼
聽日好似無問米但好似好悶
https://youtu.be/w8cZnY1f2-Q
咩大根荳荳Patrick 叫座力好低

同埋俾蝴蝶抖抖啦 問米毛弟頂住
都夠女玩家唔洗勉強一定要女主持
蝴蝶好悶,所以我都唔知點解佢拿到金鐘
同埋我發言近幾個月好多娛百 fan都話開始唔鍾意睇蝴蝶。(可能效果不足加狼人殺幾次犯規

獎呢d 都係排隊、累積入場次數,咁岩排到仲個節目又未摺咪邊個攞

大家都知小鬼做果陣係全盛就得
今晚係咪無問米佬
多謝大家用呢個名廢事D打手又話我屈佢作弊呢個名好過作弊祥好多
如果路人係後位就好
係,問米技術 天下唯一
https://www.youtube.com/watch?v=SpjFRkShbKA
唔知效果定點,沙沙講到出口唔想上,睇黎蝴蝶都要繼續

加埋小瓜,黎黎去去都係我係冇作用平民,對住大根踩錯人既話應該睇到幾虐心
羅志祥 問米強
繼續搵鋒澤做代班 搵偉晉做返Host 應該就埋到班

蝴蝶真係好慘 又要日日上 又唔可以得失個老細 如果有路人敢玩踢爆就好了

冇問米佬就點都會好睇有佢 如果以狼人殺角度
講真如果係想睇效果 可以睇娛百其他單元 或者睇其他綜藝 台灣咁多綜藝 方會冇效果咩
一路適量效果ok,尋日係個奇怪點捉到6再走埋去真係多撚左,上次已經贏走埋去撚凱希狗

一個好既效果係你係咪佢fans都覺得舒服,問米有時d效果真係得死忠先會覺得ok
呢個單元好似變左台灣最紅個個單元 你話問米佬會唔會放過
新歌ready
你貼出黎以為有,仲要等
唔放過就梗,仲要保持做第1

不過已經有歌詞丁
好撚柒 自己問米知道答案都算 人哋自辯就整古做怪 on99 好撚憎
所以係咁打壓09但又唔敢封殺佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞