娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=EPWIP_4JoEM
幾好睇
原來當年棒棒堂有王子
唔好話玩 王子講過連合照佢地都少影
王子上嘅可唔可以捉埋Stephy上去玩?
咁快有新post
lm 先
聽朝睇返今晚嗰集
一開始話唔知查邊個 應該係未通靈
嗰陣憑佢自己玩就話想出7
跟住無啦啦出咗去場邊話要走
應該趁嗰陣完成通靈儀式
返到嚟就直接踩1 跟住順手踩埋1 2 5
再下一回合直接1 2 3
好想佢開班教人問米 一定收到好多學生
幾千蚊一堂 教幾堂已經賺過百粒
唔怪得D問米婆咁好搵啦
收皮啦著名五毛
蝴蝶真係醒過小豬好多
當然小豬可能做慣大佬 都要群星拱照
蝴蝶做慣下把
但佢依家都明白 遊戲可以輸
但個觀感唔可以
依家已經冇再犯規表水
值得讚
但係蝴蝶成日擦佢老細鞋好煩
進步左,以前會直接講123,可能佢都覺得講123連座太誇張,所以即管換隻5,又可以歸立到三隻都係新人類別
唔算太嚴重可以當效果,d來賓擦仲難頂
除左喊果次最大獲,之後都慢慢進步緊

今次仲識用邏輯黎講自己狀態
有幾次蝴蝶做狼,佢d狼同伴想刀問米佬比佢阻止左格硬刀過第二個
輸邱鋒澤以為個個都同佢一樣邏輯咁清楚
王子10幾年都仲咁靚仔
本身贏到
誠實小朗君投錯
lm
邱鋒澤深色頭髮型好多
我反而鐘諗白

https://www.youtube.com/watch?v=nzvoO8Sp8So&list=RDnzvoO8Sp8So&start_radio=1

Hey 思緒像枝椏糾結
纏繞靈魂和思念
什麼讓我徘徊不前
邱鋒澤深色頭髮型好多
我反而鐘意白
個show係佢嘅 想繼續上一定要順佢意啦
就算以辰09都唔敢講乜啦 大佬
呢個show幫佢兩個 鋒澤 嗰D多咗幾倍Fans都嚟
漏咗講,有人話小豬當Avalon個Merlin咁玩,屌 真係好撚中不過Merlin死撚咗就輸,佢點樣問米都唔會死

不過就係D人唔撚聽佢講 當佢廢up 寧願照返自己logic玩就算知道自己估錯 都忠於自己
有次喺死亡區嗰度做表情通水
又係好撚唔得
不過比人屌完已經改善咗了
希望咪撚再請大根、大飛、阿虎呢三件垃圾
依家問米佬明顯長命咗好多,又唔知點解次次唔中狼,D狼又例牌唔刀佢

同埋佢係咪冇做過預,獵都好少
次次都係中巫/騎 呢D可以改變戰局嘅牌
比佢做威水

btw記得好耐之前有一集 係日頭投票 佢同預比人投 平票加時 佢話自己仲勁過預(嘅功能) 叫人投預留自己嗰陣其實係咪已經露底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞