娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
去到最後一round我先覺得禁言長老係有用處
可惜凱希唔記得左
Diu on9第一round d 人信晒光環先入為主投走9
9發言非常流暢連邏輯都講埋出嚟 都仲要信個緊張到爆既7
下下頭2 round就投/殺死鋒澤 個個都偏見撚嚟
屌佢老味10號信7信咗兩輪,第二輪就唔撚信啦荳荳
我都係佢重播精華先知
新手光環*
形象真係好重要
邱今集明明跳得好有力
今集佢講咁多都係用邏輯去盤狼坑, 狼視覺本身發言要發到咁厚真係唔易
好易會因為本身就有視覺就變到好似問米咁講唔到咁多理由出黎
荳荳第1日明明講得好好,話最多女巫毒另一個,點知冇,原來李懿咁冇計

大根好醒,第1日見李懿力保佢就估佢係女巫
下下都頭兩round就投死鋒澤
你話被殺都算啦同09情況一樣 狼人角度的確殺佢地會易贏啲
但究竟有冇一次白天係肯信邱鋒澤架
同意你, 今集邱應該係咁多集以黎佢跳得最好既一次
之前佢狼王轉登跳到有bug搏俾人投
投走9 號真係好嬲
佢自己都講邊有咁啱 預言家查殺又對跳
學問米講 哪有這麼巧的事
睇個7 真係好九唔搭八都有人信
輸5號,無毒之餘仲咁大力保3
5係好人走(被狼殺)既情況底下好難懷疑佢力保既3係壞人
Diu on9第一round d 人信晒光環先入為主投走9
9發言非常流暢連邏輯都講埋出嚟 都仲要信個緊張到爆既7
下下頭2 round就投/殺死鋒澤 個個都偏見撚嚟
屌佢老味10號信7信咗兩輪,第二輪就唔撚信啦荳荳
同意你, 今集邱應該係咁多集以黎佢跳得最好既一次
之前佢狼王轉登跳到有bug搏俾人投

同毛弟、09 628個場
佢第一ROUND講得唔算好
佢講鐵邏輯個到其實偽邏輯黎
平票後1ON1 個發言就真係好好
問米既意思唔係就係邊有咁岩俾人查果個就係預言家,所以反而後面跳果個唔坐好咩
呢集好人難打在女巫、獵人都唔算高玩,預言家+高玩又俾偏見撚投走咗 禁言長老資訊/能力又唔算好強,搵唔到狼
大根乘日都做呢樣野,不過有幾次太明顯俾人捉到叫女巫毒
係呀
鋒澤意思係話即係邊有咁啱查殺就對跳
但佢都仲後置位跳出嚟 明知後置位不利自己都跳
證明前面係假
我係咁理解
大家覺得狼王帶明獵人果下岩唔岩?

因為莎莎所以唔怕?
BTW, 禁言長老唔係每ROUND都可以禁一個咩?
定我記錯
最尾個ROUND 1點解唔禁3
哪有這麼巧的事呢句野好野嚟

7號第二晚仲係度就知佢狼啦 邊有咁啱第一晚殺完無得再殺呀 30鋪可能有1鋪囉

歸票位荳荳仲好意思話佢講得誠懇洗白佢 呢啲質素都話高玩
反邏輯
其實唔係新手光環
係狼玩得好 捉到後置位預言家發查殺
被查殺後起跳本來力度就細
偏見撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞