娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
一開場未玩仲係咁暗示叫素人幫佢澄清
好撚嘔心
阿倫算中低手啦,同紹安嗰D差幾多下
依家已經親身經歷咗問米係幾咁厲害
阿倫係玩狼人牌個時勁過紹安囉, 紹安自己都講自己唔太識玩狼人
BTW, 今日筱崎泫講私底下玩個團人咪者係紹安佢地
紹安早幾日YOUTUBE LIVE都有同卜心網殺
所以卜心同筱崎泫講邏輯明顯勁過其他女幾班

好撚羡慕可以私底下同佢地玩
澄清完再俾自己強姦然後再要對方吹奏佢多一次

呢個過程邏輯過佢玩狼人殺
有冇link?

定佢d live過左就冇record?
https://www.youtube.com/watch?v=HaW8-qY-K-E
1:30:00換APP之後1號係卜心
Lm
問米佬開LIVE打幾場網殺啦屌
睇唔到真人點觀察呀
問米需要觀察嗎?
: 觀察只是輔助
幾時先有心堤bb
我有睇開唔同狼人殺show
有幾次都睇到個阿倫玩得麻麻
第一次係著校服玩嗰個 12人標準白痴局 雖然係狼自刀巫冇救而輸 但唔覺佢做到關鍵性嘅play去反cup
成個狼隊都死氣沉沉直到輸晒

第二次更深刻 玩統神嗰個show 9人標準局
第一晚佢決定咗假跳 然後預被首刀死咗 遺言好激動咁屌巫唔救+報咗金水 然後佢完全唔識轉數 繼續跳預 結果做咗焦點牌死咗 本來大好局勢 基本上咁嘅情況狼死隱就得 但佢基本上係將大好局勢斷送

而且佢最大問題係口才唔算好 組織都一般 紹安雖然有時lag機 但基本上d logic都好清晰

真係睇唔到阿倫有d咩玩得咁出彩 又永遠講嘢都好似含住粒欖核咁 比人感覺唔太舒服

理性分析 問米到底有無作弊 我會覺得有
始終佢有好幾場 係真係唔知點解係無線索/無邏輯既情況底下捉到狼
一場半場神準都唔出奇 但基本上只要佢係場上 到第二/三輪一定可以點到三狼
啲米粉會話 轉左派牌制點出貓 同佢出貓其他玩家點會唔知
其實要係無人知既情況底下出貓 唔係做唔到
佢可以同工作人員夾定 例如開牌之後工作人員腳尖指住既方向就係狼人等等 其他玩家都未必會察覺到
加上問米經常玩玩下行出自己位 呢樣野都好有可疑

利申 非引戰 只係見到問米舖舖神準捉狼 分析下佢出貓既可能性
佢出到黎完全係好似忍住個答案慢慢擠牙膏擠出黎
有,我join左個
但我發覺好多事,玩幾場就會嘈交

真預無比人認又嘈
好人比人硬推死又嘈
女巫毒錯好人又嘈
真心想知,

女巫開毒,同時狼屠民,邊個贏

出面玩就話毒行先,所以好人贏
其實9號話中有語,
死之前都要比果個6號說話聽
「我係預言家都一定會跳出黎。」

暗示講緊佢有場3日不跳預言家,廢up表水躺贏

黎個愷愷都幾黑人憎
一定狼先
夜晚個順序係狼先 邊度玩會女巫先
個愷愷真係on撚9 自己玩得咁柒好意思串人
merlin王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞