娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
真係無講錯
史上唯一玩無視覺牌個視覺仲大過玩預言家牌

凱希=問米剋星

上次鳩捉凱希狼又係咁
玩狼點玩都得,踩自己友都可以所以完全唔同

尋日有句話岩,根本就係玩到想個場死剩佢

如果大家有玩過一夜狼人,佢好適合做皮匠
(被人投死佢獨贏)
不過鋒澤心目中第一高玩係小豬 第二先09
問米玩到狼王咁 連班新手都唔肯信佢
預告見到佢跳預
已經估到佢係平民問到米懶型係到跳預言家
好撚爽 條柒頭今次問米問到連2號係騎都知

不過以辰bb同凱希bb都玩得好好
9死證明大家都好憎佢

呢鋪真係好正特別係問米柒頭慘死帶個on9 7號完全做唔到好身份

可惜以辰今場玩得太好 如果唔係凱希就mvp

問米佬真好嘢 準確問米1 7 10完全冇人理
佢肯帶1就會贏

笑撚死我 棄票都搵到位入 問米果然非同凡響

邊下有講知2係騎? 未睇後賽片
今場真係好開心,佢都講俾小豬蝦左好多集
印象中對立局面得佢坐小豬前面隱到最後既狼果場(攞mvp) 贏過一次
其他都俾佢撚狗
佢以前自稱靠表情裸點3狼 比人屌到飛起
之後唔敢再用場外 轉用邏輯強
然後次次都夾硬黎 又係比人屌到飛起
而家搵唔到借口又轉返用表情

不過佢可以不斷同時咁望到1同7 條頸都幾靈活下
第一round就點哂3隻狼出黎
假跳預言捉7號表情捉中
1號唔投票又捉中
10號假跳預查殺佢=狼王
勁撚到痴線
梗係第一高玩啦
笑撚到癲
呢場精選佢問到米先再諗原因去踩人
直接射10太普通,帶7就算最後輸撚左都可以係鏡頭面前威
問米唔知跳咩,直接攪亂好人視線,仲穿衣服,拉低8號預言家面,本身8 10pk就係,當狼人係傻信你預。神係帶隊平民,但唔係裸點就係高玩,狼人殺係發言遊戲,抿人係輔助,你睇到都要夠説服力講比好人聽,所以win係靠發言的以辰,有咩資格嬲女巫
或者玩一狼版嘅爪牙
同埋avalon嘅percival/morgana
你條死三毛終於講人話
好撚濕呀個地下
唔好咁啦
佢出局果時以為自己跳預言家好醒嫁
等緊佢+09 鋒澤果場
佢遺言話比一號講完 後面直接騎佢呀嘛
狼人殺係靠投票既遊戲
你一個人幾撚勁都係得1票
冇邏輯說服人跟票
終於上水
跟票10都唔識嘅高手

成日有D老師話 "比埋個答案你抄你都攞唔到高分" 問米佬完美示範
是但啦,有得代班主持都要講下d好說話既
原來佢一路都曲緊怪錯咗佢
個後面唔係指1號後面既人咩
不過都冇所謂
笑撚到我仆街 稍為有少少判斷力都會知係8 10 PK緊 你一個9號鳩跳隻7 想打7做焦點 連自己會做焦點牌都唔知 笑撚到我 高手喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞