娛百狼人殺討論 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
玩到麻木左唔會有新玩咁怯場啦,除左做狼俾人查殺之外
果班2線諧星最鐘意佢,d gag位真係會笑出聲
睇完今集了,睇到真係谷住谷住,好撚嬲,平民1、7玩得爛就算了,始終都係低玩,又玩到崩潰
公道講全組得鋒澤一個高玩,偏偏坐3號位唔夠資訊帶唔到好人贏,第二輪就被殺
大根係唯一做緊野但佢唔夠料靠分析

其實8號話7號講咩狼傾好耐係好有嫌疑
其實有咩問題 以前09都會話狼殺好耐呢啲做資訊,小豬自己做女巫都會講猶豫好耐,以7號低玩嚟講佢講到呢啲已經算係正常

反而8號咁樣懷疑佢其實好有漏洞,如果09係度一定睇得出

另外嘻小瓜同凱希兩個郎唔跳又係不知所謂
講咗嘻小瓜先,完全係划水,做預言家都划水係乜撚野事,咩平安夜拍手係好人係乜撚野事,預言家驚雪狼(佢自稱)(我覺得佢驚死姐)就唔跳出嚟,你照講出嚟咪得,大家都知玩雪狼架啦
最後凱希,靚女就唔鬧咁多,但柒瓜唔跳你都要跳出嚟講救咗四號啦資訊又少,剩係針7號,唔知佢玩到攰定點

凱樂真係要休息啦,今日得佢一個主持(鋒澤應該掛名),希望凱希玩返好啲,高玩既鋒澤又被人殺,本身有鋒澤就可能逆轉既,但連好人都聽唔明係咁踩佢真係灰咗

唔好再發嘻小瓜上嚟唔該,大根就值得玩多次既,佢係玩法得啱,但邏輯技考好低
補充:09講狼殺好耐做資源(我唔sure、但印象有)
同埋荳荳根本好有漏洞,唔值得攞MVP,俾2號好過,2號連鋒澤第一輪都覺得偏好
娛百的人幾時先明預言家係最唔應該匿埋既神
第一日就快手報驗人都無問題架, 其他3神全部都有得追輪次
你報到一個金水都已經夠撚晒用
嘻小瓜係到好似引埋班人睇?
btw比起佢 想小賴上多D 雖然佢專屬淘汰區
可能佢地心想查多幾晚都好…一晚得知一人身分 第日一定死
岩岩睇左,好撚正
睇完今集了,睇到真係谷住谷住,好撚嬲,平民1、7玩得爛就算了,始終都係低玩,又玩到崩潰
公道講全組得鋒澤一個高玩,偏偏坐3號位唔夠資訊帶唔到好人贏,第二輪就被殺

其實有咩問題 以前09都會話狼殺好耐呢啲做資訊,小豬自己做女巫都會講猶豫好耐,以7號低玩嚟講佢講到呢啲已經算係正常

講咗嘻小瓜先,完全係划水,做預言家都划水係乜撚野事,咩平安夜拍手係好人係乜撚野事,預言家驚雪狼(佢自稱)(我覺得佢驚死姐)就唔跳出嚟,你照講出嚟咪得,大家都知玩雪狼架啦
最後凱希,靚女就唔鬧咁多,但柒瓜唔跳你都要跳出嚟講救咗四號啦資訊又少,剩係針7號,唔知佢玩到攰定點

凱樂真係要休息啦,今日得佢一個主持(鋒澤應該掛名),希望凱希玩返好啲,高玩既鋒澤又被人殺,本身有鋒澤就可能逆轉既,但連好人都聽唔明係咁踩佢真係灰咗

唔好再發嘻小瓜上嚟唔該,大根就值得玩多次既,佢係玩法得啱,但邏輯技考好低

派翠克識唔報民死等係咁 鋒澤俾人搏中刀騎士冇計,
荳荳我留意佢少bug既位反而係第2日好似好有信心咁仲覺得有3隻狼果下
但最後佢係刀岩哂民已經值得mvp

嘻小瓜不嬲覺得佢個唔得,剩係識講堆垃圾話自己好人,然後乘日係咪都跳左平民先,佢唯一好處又係唔識假跳,佢跳得預言一定個個信

呢局騎早死,預驚死,女巫銀水果個又唔係懷疑對象,變左冇資訊好少見
https://www.youtube.com/watch?v=vanWGhiAgGY#t=33m11s

凱希訓勁少練習

補充:09講狼殺好耐做資源(我唔sure、但印象有)
同埋荳荳根本好有漏洞,唔值得攞MVP,俾2號好過,2號連鋒澤第一輪都覺得偏好

李懿都係隱藏得好者,愷樂乘日都做呢樣野,呢樣係唔足以攞mvp啦,除左捱到尾死剩佢贏都可以講下
勁先會早死,好合理
假設第一晚平安夜
第2晚死預係無所謂, 佢地係玩4神3民局, 死個神真係無乜大不了
最重要係你第一日當你查到金水, 報出黎1預1金水MARK死左兩個位已經易玩好多, 查到狼更加唔洗講, 咩雪狼局個D根本無影響, 報出黎其他人會考慮埋架啦
而且4神入面預係最應該第一個死
李懿對住問米佬咪又比佢撚狗甘撚
荳荳只不過係其他人差過佢先拎到姐我覺得,唔覺得有咩咁突出,只係平民太廢搵唔到,唯一高玩俾佢刀咗,咁就mvp。。。寧願今集無mvp
上次咪反撚,搞到問米聽錯聲正仆街
嘻小瓜效果冇玩法無,講真寧願睇問米
凱希就算啦唉,今集無高人傍住可能,都廢事鬧得太狠靚女唔鬧了
仲要見到凱希咁慘
Btw唔撚鐘意綜藝大熱門,條猥瑣佬主持上次踩天黑請閉眼普通,僅值70分,嬲撚到
搞到台仔都暴動
條友不嬲最鐘意踩人抬高自己
鴨子唔係算高玩咩? 佢玩親都ok
係呀平時合格有餘 純粹今集唔知做咩 可能無高玩係到傍住,佢企唔到出嚟,又或者係佢有啲攰啦
同09 這群人 第2局差唔多,
果場就跳左大部份神等09 屠民
呢場跳左大部份民等你屠民
9 up者
但其實冇講錯以歌論歌唔係食中個遊戲唔會有咁既點擊率係事實
唔係啦仔撚樣成日都踩人唔尊重人架
09鋒澤上嚟唱歌佢咁樣踩人
條撚樣*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞