[JUPAS睇路] 中大中文 送中學位

966 回覆
298 Like 6 Dislike
研究生想繼續跟進呀,但是系主任話續會只開放給本科生嘛,本科生快點要求續會啦,研究生又另外召開師諮會,多方夾擊
屌 同蘆萎蔥話自己對記者最真心有咩撚嘢分別
難聽過粗口
更多花生pls
個office阿姐講到明本科事務本來同研究生畢業生無關,係今次大家都好關注先破例畀研究生畢業生參加
諗住陰d陰d咁陰9班學生啊
幫佢推上熱門
幫手推推
利申:中大中文
副系主任嗰日笑到四萬咁口一開會就話啲問題唔係解決唔到架不過唔會短期內見到我真係笑左
btw 佢上年(嗰時未升職)教中文系year 1 major堂堂遲到,聽啲fm講話試過遲成30分鐘
求做緊記者既師兄姐幫手救救中文系
衰過柒婆開press con
一開波就話
未必即時見效,亦未必盡如人意

咁開知諮詢會黎托咩
FYR 佢嗰日加平時講野嘅語氣都係咁上下
https://www.facebook.com/watch/?v=305406686990685
有聲嘅diu
聽到都打冷震
阿系主任連支咪都拎唔好呀
冇心就唔好開諮詢會啦
扮野到
一諗起中文系奶共奶到要送學生中,
就嬲撚到訓咗上床都要彈起身推多兩嘢
佢全程d發言都勁廢,訓醒未
老鬼想問返果日邊個出席諮詢?有無錄影?
系會以前啲上莊比較淋希望現莊有勇氣帶領同學一齊對抗
教授嘅就鄧思穎、張健、何杏楓、張錦少、黃念欣、郭必之同馮勝利,錄影應該就無,但應該有錄音for會議紀錄
見到呢堆名都幾唏噓 上過佢地堂 今日望返轉頭真係sad
呢期好多元老都退咗落嚟
大灣區中文論壇──大灣區中文系代表首次聚首
https://www.cpr.cuhk.edu.hk/tc/press_detail.php?id=3008&fbclid=IwAR2eVKnwKbnVDUNsi-TWxNGqofYnazG8S7Y975vi2elyCeJUcvLb8bRrxks
年初做埋文宣
已經送緊中啦
醒未
剩係玩Facebook 、出席學生活動同研究語法
你個名
舊時city 佢點上位?
教書就大把
咁有無人知而家志華Connie點?

發配邊疆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞