『薪火Post』BNO續期資訊(48) 五大訴求,三罷救香港

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
已經唔係俹簁
upgrade到去傻嘅咩嘅level
係關於你工作上嘅嘢,如職位、地址電話等,你應該可以point form答。最好用公司信添!
其實你之前點解唔填清楚,漏填又要再搞著自己,唔係專業高職位可如實報上,應該唔使煩返你,最多彈咗叫申請人再搵人副署啫。
我頭先webchat HMPO諗住check下係咪真
點知佢又話無啲咁嘅事
姐係點
我係咪可以唔使理個email
你樓下無得攞咩?
咁撚樣都得?屌佢
FRA到香港要11個鐘,應該今晚會到香港
我兩三年前用特衰喺摩洛哥出境都俾海關攔咗好耐,因為個海關當咗係普通支那護照,問我點解無簽證。佢英文又差,我又唔識法文,講咗十幾分鐘佢先搵上司搞掂咗。
好可能係9S 98 ,2308到香港
張form我已經填咗公司名同地址 ,冇填專業,佢又再問公司地址好其怪
oic
我係兩份件差唔多時間收到email講分別嘅track number
希望佢地會一齊到
聽日咁啱得閒可以喺屋企等禮物
冇喎 佢得好少地方揀 本身諗住送去公司 點知呢幾日又好Q忙 行唔開
佢好多地方都有智能櫃喎
我樓下同隔離三四條村都有
下,唔通電郵騙案,真係要搞清楚喎,有無問點解有封咁嘅電郵?電郵有相關資料喎,佢哋team 8有個電郵,會唔會電郵專用地址問問好啲?
我個區得2個 仲要唔係屋企附近
已經send左電郵問team 8, 等緊佢覆
有機會標準信件內容,少一樣都要重新俾返晒資料佢哋。
咁真係慘啲
想問下巴打兩個email隔幾耐
我暫時收到第一個
應該係本bno黎
後日會收到
但仲未收到另一個出世紙個email
會唔會預約時間派上門好啲,佢哋應該有類似服務,派上門費用係包咗。同埋可以派去工作地點,或公司附近收件中心攞,工商區可能位置仲方便啲。
證件唔俾改派件地址
打上 CS 可以改夜晚 2030 - 2200 派
收到本BNO除左簽名重要打飛機射落去
係咩 聽日打上去問下先
呢單野可以貼堂表揚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞