[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
果時豬仔又係最廢龍門球
香港勁既龍都係相同弱點

好撚鐘意豬仔同豪豬

陳家麒生波仲廢過豬仔, 不過意外地曾經有蘇超想要佢

2000年,陳家麒曾受蘇超球會登地聯賞識,並且派人與他接洽。陳家麒答應前往英國蘇格蘭聖美倫試腳,而且成功。可惜薪酬相比於在香港更低,生活非常刻苦,幾經考慮,最後惋拒好意回港。

佢身型幾好, 手勢反應都唔錯

龍門身型重要可能重要過一切
澳門索夫都俾俄超火車頭睇中過

咁索夫又真係勁喎.....

索夫穩陣好多
陳麒有時唔集中又牛油手

yes
果時豬仔又係最廢龍門球
香港勁既龍都係相同弱點

好撚鐘意豬仔同豪豬

當年豪豬過身記念賽我都有去rip
豪豬生前話睇好林嘉緯係佢接班人
Av無令佢失望,甚至已經青出於藍
果時豬仔又係最廢龍門球
香港勁既龍都係相同弱點

好撚鐘意豬仔同豪豬

2000年,陳家麒曾受蘇超球會登地聯賞識,並且派人與他接洽。陳家麒答應前往英國蘇格蘭聖美倫試腳,而且成功。可惜薪酬相比於在香港更低,生活非常刻苦,幾經考慮,最後惋拒好意回港。

索夫穩陣好多
陳麒有時唔集中又牛油手

但肥西大肚腩陳麒出番黎仲穩過李三腳
果時豬仔又係最廢龍門球
香港勁既龍都係相同弱點

好撚鐘意豬仔同豪豬

有幸睇過豪豬踢波
果時豬仔又係最廢龍門球
香港勁既龍都係相同弱點

好撚鐘意豬仔同豪豬

索夫穩陣好多
陳麒有時唔集中又牛油手

之前我記得係和哥
呢排d新聞唔知做咩變左狗志

咁果時華家堡跟和哥
東方又高人工, 應該點都高過秦國
實留香港踢, 至少而家都叫踢過亞冠

要睇下秦超定秦甲
不過我諗應該都唔會爭好遠
秦國d錢重要好使咁多

去下越南泰國都真係

加盟河內下年守死傑志都咪話唔興奮

有無啲冷門聯賽要龍門呢個位
我地幫手send片同email過去都好

台灣

Ching sick ball

之前我記得係和哥
呢排d新聞唔知做咩變左狗志

咁果時華家堡跟和哥
東方又高人工, 應該點都高過秦國
實留香港踢, 至少而家都叫踢過亞冠

要睇下秦超定秦甲
秦國d錢重要好使咁多

去下越南泰國都真係

台灣

索夫穩陣好多
陳麒有時唔集中又牛油手

始終當年陳麒係勁,佢肯踢落去應該勁過而家葉鴻輝

要睇下秦超定秦甲
秦國d錢重要好使咁多

去下越南泰國都真係

台灣

膠你妹

索夫穩陣好多
陳麒有時唔集中又牛油手

但係死球好似都係唔得
搵國訓黎港超踢都屌打啦 洗鬼用台玩大同咁勁嘅波
果時豬仔又係最廢龍門球
香港勁既龍都係相同弱點

好撚鐘意豬仔同豪豬

有幸睇過豪豬踢波

有幸睇過有佢嘅港隊主場迫和烏豬

我谷阿姐可惡!趕我豪豬

索夫穩陣好多
陳麒有時唔集中又牛油手

但係死球好似都係唔得

奧運外圍賽主場踩波車
辛祖床照
我島對土庫曼 今午十二時正開賣囉
福保羅睇黎仲留到深圳隊
官名一綫隊仲有佢個名
川崎見到旺角場未踢已經淆青啦
加埋東方龍屎許許許呢d on9口號,應該好難專心踢波

當去探訪院舍,表演俾看台d阿伯睇

後備席都有 玩下手仲可以一齊玩下踢下波
基士文真係冇9up
最有heart 真係舊中國輝

亦都係唯一一個

走數

果時唔係帶過中國輝同蘇沙去柏迪遜跟操?
如我昨日post出來篇文,
英雄輝可以試下泰超/泰甲,好似新加波龍sunny那樣都可以立足泰超(做埋該季最佳龍門tim)

如果英雄輝身體質素好d既話, 踢英乙都得

矮真係完罪
隔離nba post講塞要trade走it
it打撚到mvp咁 仲要係mr4
史老先生想收契女啫
基士文真係冇9up
最有heart 真係舊中國輝

亦都係唯一一個

走數

果時唔係帶過中國輝同蘇沙去柏迪遜跟操?

唔記得有無去跟操
但佢話介紹中國輝比佢鄉下d球會就走左數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞