[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
到底有冇個完整嘅fm港超patch
steam果個好似好多錯咁

我記得fm官方負責香港嘅人都有上高登,點解可以錯到咁

果件垃圾整到咁廢重夠膽上黎
無一次d資料係岩既

之前的確有上過黎fm po問有咩意見
結果好似樓上個巴打講咁,玩港隊都可以有一半人話第一次踢港隊

之前集集都有港超巴打整patch今集有冇?

召喚我要轉icon巴打

之前佢整港超patch,我整頭像

最重要係今集有冇整過
有嘅話我自己追po應該都搵到
冇嘅話應該就冇了

無一次d資料係岩既

召喚我要轉icon巴打

之前佢整港超patch,我整頭像

最重要係今集有冇整過
有嘅話我自己追po應該都搵到
冇嘅話應該就冇了

fm17好似冇整過,我都係自己用editor改返d球會、聯賽、球員名(例如樂仔改返做姓tan),同埋記得邊d球員錯位既就改返d位,季初有咩轉會既就轉返岩佢

冇咁好心機再去執d 球員pa/ca

無一次d資料係岩既

2016我有整
不過係跟英超咁有齊港超港甲港乙港丙港丁
港超20隊港甲以下24隊
全部球隊有適合果級聯賽嘅外援
港超聲望高過支超
人工身價全部改過晒,未必個個啱玩
東方食撚屎

無一次d資料係岩既

2016我有整
港超聲望高過支超

steam工作坊果度有巴打整左 可以試下
有邊隊會買Brian Fok
細哨來港睇港超
細哨來港睇港超

?!
滿洲恆大 噓噓噓
細哨來港睇港超

?!

唔止睇,仲會加盟
嘩屌五件fb罵戰好睇過戲

兩邊都係盲

香港波就係咁多呢d痴線佬

唔痴線都唔會睇香港波

yes,睇香港波唔係白痴就係低能。

傳說中嘅佛山球迷
米琪林Mickey 2017年2月22日 23:08
贏球之後跟各位寶寶們分享一件事。 前幾天東方總監說自己行政失誤後有香港球迷給AFC寫了一封信,並且post在FB。AFC也收到啦。 個人以一個長期寫英語文書的角度看,整封信多次提出他們認為的論據,充滿對香港足球的感情,雖然他們總監說的什麼錯誤也不必深究,但這個信,雅思考過寫作8的我是絕對寫不出來。感覺他真的是非常認真寫的,而且修改過,是對香港足球真愛。雖然不同意他的內容,他挺佩服他的。就是那種理智表達自己看法。 在賣客隊票這方面,當然恆大是按照正常程序的,大家不必擔心。

有對面球迷讚黃洋巴打
滿洲恆大 噓噓噓

滿洲恆大 啊啊啊
滿洲恆大 噫噫噫
滿洲恆大 唷唷唷
滿洲恆大 哦哦哦
滿洲恆大 呱呱呱
滿洲恆大 嘰嘰嘰
滿洲恆大 哈哈哈
滿洲恆大 嘻嘻嘻

傳說中嘅佛山球迷

佛山贊師傅
贏球之後跟各位寶寶們分享一件事。 前幾天東方總監說自己行政失誤後有香港球迷給AFC寫了一封信,並且post在FB。AFC也收到啦。 個人以一個長期寫英語文書的角度看,整封信多次提出他們認為的論據,充滿對香港足球的感情,雖然他們總監說的什麼錯誤也不必深究,但這個信,雅思考過寫作8的我是絕對寫不出來。感覺他真的是非常認真寫的,而且修改過,是對香港足球真愛。雖然不同意他的內容,他挺佩服他的。就是那種理智表達自己看法。 在賣客隊票這方面,當然恆大是按照正常程序的,大家不必擔心。

有對面球迷讚黃洋巴打

黃洋巴打好似好熟law,應該有讀過related既野
But goalkeeper Yapp's heroics between the posts in what remained of the half somehow prevented further damage from being inflicted.

尋日佢默默飛撲, 冇晒D屌你老母

好似有一球失波後影到佢口形講fuck

「我屌你老母真係」
有一球口形

有對面球迷讚黃洋巴打

黃洋巴打好似好熟law,應該有讀過related既野

因為真係讀緊

屌 marginal for pcll now

so worried

加油, 呢個社會需要更多肯愛護香港有良心既law友

兩邊都係盲

唔痴線都唔會睇香港波

兩邊都係盲

唔痴線都唔會睇香港波

無一次d資料係岩既

2016我有整
港超聲望高過支超

steam工作坊果度有巴打整左 可以試下

如果係跟現實冇咩興趣玩,太少比賽,d球員全部唔值錢

兩邊都係盲

唔痴線都唔會睇香港波

好慶幸有一班港超手足對本地波不離不棄
聽日last day有咩要準備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞