[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
岩岩上一上東方個fb睇一睇,比班大陸仔踩場就聲都唔敢聲,香港人屌兩句狗志就屌柒人地傑狗

反東 = 傑

人地恒大球迷會起碼有一半旺角場既飛,主場變作客

幾好呀 起碼係一對幾鮮明既敵對 好過比人WFC

同公海反獌=猁一樣
岩岩上一上東方個fb睇一睇,比班大陸仔踩場就聲都唔敢聲,香港人屌兩句狗志就屌柒人地傑狗

反東 = 傑

二千人落黎霸曬廿八區

加埋贊助商果堆免費飛,分分鐘3500人

反東 = 傑

二千人落黎霸曬廿八區

趕曬佢地去大鐘底咪得
屌瞓唔著

9點堂

830 biology點睇

廢青仲唔瞓

900 civil procedure

入去傾下計
830 Chinese history, 個lecturer

邊球黎
足球快報del咗 comment係咁瘋狂鬧狗志嘅post
足球快報del咗 comment係咁瘋狂鬧狗志嘅post

維穩?

反東 = 傑

二千人落黎霸曬廿八區

趕曬佢地去大鐘底咪得

霸哂界限界看台就差不多
屌瞓唔著

9點堂

廢青仲唔瞓

入去傾下計

覆咗

諗緊last day邊到飲茶
屌瞓唔著

9點堂

廢青仲唔瞓

入去傾下計

覆咗

諗緊last day邊到飲茶

入埋去傾
大家搵番狗志未

反東 = 傑

二千人落黎霸曬廿八區

唔靠恆大你估爆唔爆到旺角場?
大家搵番狗志未

死撚左
王子 頂波卻不用頭 全靠用隻左手
王子 頂波卻不用頭 全靠用隻左手

Bigmac首歌來
諗完都覺得
王子 頂波卻不用頭 全靠十尺左手

Bigmac首歌來
諗完都覺得

由港甲托布去到中超隊長

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞