[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
迪高平時d硬淨去哂邊 尋晚冇哂

麥基去到亞冠賽場既速度優勢都唔明顯啦,甚至可以話冇

平時係港超都慢果d出到去真係…

真祖

真祖唔係冇
係唔show比你地睇姐

做到真祖咁收放自如都唔容易
垃圾東方 狗志
同埋大埔今季係零走位,成班鳩走

但係有咗伊達之後分工明顯清晰咗
同埋班後生有個老前輩帶住踢係好啲

上場對傑志連伊達都鳩埋

唔算太鳩啦
比黃洋密林同華佬夾住好難踢架

仆街揀波踢架,wfc盃對南傑勁到

真祖

真祖唔係冇
係唔show比你地睇姐

對ulsan果場都係妹下妹下啦

其實唔係麥基唔夠快
尋晚長時間都打少左人 比個簡迪你都幫唔到幾多

真祖

真祖唔係冇
係唔show比你地睇姐

冇佢喺前面停波, 費蘭度點跑都冇用
何況佢中柱果球真係功架十足

真祖

真祖唔係冇
係唔show比你地睇姐

果球射中柱已經係去到盡
港超入面唔計畜力同港會,得KB、曾蛇同Ricky有戰術可言,雖然我季初屌個Ricky鳩排陣,但至少佢係有諗過點解要咁出,死球戰術亦有心思,只係死牛一面頸要用大隻佬中鋒

AV堅今年打352都係知自己契仔馮慶燁廢先要打

但佢前面鳩排

恕我好少理教練
邊個係曾蛇?
今次東方就當還世盃外債啦⋯⋯
希望秦仔都一樣💩⋯⋯
港超入面唔計畜力同港會,得KB、曾蛇同Ricky有戰術可言,雖然我季初屌個Ricky鳩排陣,但至少佢係有諗過點解要咁出,死球戰術亦有心思,只係死牛一面頸要用大隻佬中鋒

但佢前面鳩排

恕我好少理教練
邊個係曾蛇?

曾偉忠呀

曾昭達

但佢前面鳩排

恕我好少理教練
邊個係曾蛇?

曾偉忠呀

曾昭達

和波專家呀

真祖

真祖唔係冇
係唔show比你地睇姐

果球射中柱已經係去到盡

嗰球真係喺屋企大叫咗出嚟

上場對傑志連伊達都鳩埋

唔算太鳩啦

唔揀波踢就唔係伊達啦

上場對傑志連伊達都鳩埋

唔算太鳩啦

唔揀波踢就唔係伊達啦

頭三尾三

其實唔係麥基唔夠快

平時係港超麥基要人食塵有幾難?琴晚同恒大d後防鬥跑,麥基基本上冇任何優勢,你可以話佢帶住個波會比全速慢左呢樣真

但打少一兩個又關咩事呢?打少一兩個會令到麥基跑得慢左,或者恒大球員跑得快左?尾段的確會既,但上半場麥基去邊線諗住爆都爆唔嬴人,咁樣又關打少一兩個事?完全唔明你個邏輯係點
嘩屌五件fb罵戰好睇過戲

朱sir都係差唔多
可能連put the player in the right place都做唔到

朱sir似係奉行"一個球員可以打幾個位置 "思維

朱sir都係返去教青年軍會好d,佢自己都鐘意教細路多d

果陣摩連拿教得咁順
不過班華人大佬唔like佢.......
而家朱蛇係純粹壓場

摩連拿

有佢教下膠鵬守龍都好啦

摩連拿似係出面有好路數自己走

其實唔係麥基唔夠快

平時係港超麥基要人食塵有幾難?琴晚同恒大d後防鬥跑,麥基基本上冇任何優勢,你可以話佢帶住個波會比全速慢左呢樣真

但打少一兩個又關咩事呢?打少一兩個會令到麥基跑得慢左,或者恒大球員跑得快左?尾段的確會既,但上半場麥基去邊線諗住爆都爆唔嬴人,咁樣又關打少一兩個事?完全唔明你個邏輯係點

打支足果陣咪一樣爆得贏對面
支足果班咪又係恆大

真祖

真祖唔係冇
係唔show比你地睇姐

果球射中柱已經係去到盡

果下仲諗住屌辛祖攤到凍哂先射,但點知佢射得咁靚但中柱

真祖

真祖唔係冇
係唔show比你地睇姐

果球射中柱已經係去到盡

果下仲諗住屌辛祖攤到凍哂先射,但點知佢射得咁靚但中柱

如果入左
嘩屌五件fb罵戰好睇過戲

兩邊都係盲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞