[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
其實點解東方打穩守波可以完全唔mark人同散步?
嘩屌五件fb罵戰好睇過戲

兩邊都係盲

香港波就係咁多呢d痴線佬

淆演話無得練防守呀嘛
港超入面唔計畜力同港會,得KB、曾蛇同Ricky有戰術可言,雖然我季初屌個Ricky鳩排陣,但至少佢係有諗過點解要咁出,死球戰術亦有心思,只係死牛一面頸要用大隻佬中鋒

AV堅今年打352都係知自己契仔馮慶燁廢先要打

但佢前面鳩排

恕我好少理教練
邊個係曾蛇?

曾昭達
迪高平時d硬淨去哂邊 尋晚冇哂

麥基去到亞冠賽場既速度優勢都唔明顯啦,甚至可以話冇

平時係港超都慢果d出到去真係…

真祖

真祖負責係前面hold 波only

見到巴西同鄉,不了
嘩屌五件fb罵戰好睇過戲

兩邊都係盲

香港波就係咁多呢d痴線佬

唔痴線都唔會睇香港波
大家點睇李溢晉單嘢?
大家點睇李溢晉單嘢?

希望可以大事化小,李溢晉只是後備門將,希望不會影響球隊的運作。
大家點睇李溢晉單嘢?

希望可以大事化小,李溢晉只是後備門將,希望不會影響球隊的運作。

食fing 頭丸,自己拎黎衰

麥基去到亞冠賽場既速度優勢都唔明顯啦,甚至可以話冇

平時係港超都慢果d出到去真係…

其實唔係麥基唔夠快
尋晚長時間都打少左人 比個簡迪你都幫唔到幾多

平時係港超麥基要人食塵有幾難?琴晚同恒大d後防鬥跑,麥基基本上冇任何優勢,你可以話佢帶住個波會比全速慢左呢樣真

但打少一兩個又關咩事呢?打少一兩個會令到麥基跑得慢左,或者恒大球員跑得快左?尾段的確會既,但上半場麥基去邊線諗住爆都爆唔嬴人,咁樣又關打少一兩個事?完全唔明你個邏輯係點

打支足果陣咪一樣爆得贏對面
支足果班咪又係恆大

因為有兩個人包麥基
而佢又唔係長時間係越位線咪無得跑囉
唔知點解,我諗返起當年XX同魚丸鴆踼亞協,連馬代都輸既年代

係愉園閪姐,仲有羅朝南華都輸過俾馬代

油渣都試過

GPS own goal

淆演話無得練防守呀嘛

說好的三防中

淆演話無得練防守呀嘛

說好的三防中

中間又無活力
又無人hold 到波
大家點睇李溢晉單嘢?

如果佢講唔出點呑粒搖頭丸,同證明唔到目的唔係提升體育表現,就真係好難了

更何況唔知佢 disciplinary committee 嗰關係點打

After all 個例寫得好死,留咗 no fault or negligence 同 not intended to improve sporting performance 已經係俾位你走

寧願當 食禁藥停賽 定 吸毒坐監
東方打亞冠前連同啲水平高啲既球隊拍跳都冇

同富力打完兩場就上支那

富力打完兩場就上支那

唔勁咩

所以佢咪真業餘lor
狗志同東方拖低香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞