[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
港超入面唔計畜力同港會,得KB、曾蛇同Ricky有戰術可言,雖然我季初屌個Ricky鳩排陣,但至少佢係有諗過點解要咁出,死球戰術亦有心思,只係死牛一面頸要用大隻佬中鋒

戰術思維嘅一部分黎姐
我玩FM都好鍾意英粗防中

真心覺得尋晚如果係我南對含大可能頂到三零收工,起碼打開五後衛防反

用香港國家隊呢

唔會開入球大
港超入面唔計畜力同港會,得KB、曾蛇同Ricky有戰術可言,雖然我季初屌個Ricky鳩排陣,但至少佢係有諗過點解要咁出,死球戰術亦有心思,只係死牛一面頸要用大隻佬中鋒

戰術思維嘅一部分黎姐

真心覺得尋晚如果係我南對含大可能頂到三零收工,起碼打開五後衛防反

唔奇

戰術思維嘅一部分黎姐

用香港國家隊呢

唔會開入球大

未必
含大 >>> 支那豬

戰術思維嘅一部分黎姐

用香港國家隊呢

唔會開入球大

未必
含大 >>> 支那豬

sure

戰術思維嘅一部分黎姐

用香港國家隊呢

唔會開入球大

未必
含大 >>> 支那豬

sure

高拉特尋日都算hea踢

戰術思維嘅一部分黎姐

用香港國家隊呢

唔會開入球大

未必
含大 >>> 支那豬

sure

高拉特尋日都算hea踢

阿蘭好廢
除咗對含大同美斯,輝有無試過一場失7球?

戰術思維嘅一部分黎姐

用香港國家隊呢

唔會開入球大

未必
含大 >>> 支那豬

sure

球會夾開同國家隊D默契差好遠

華家堡年代有冇
保積諾夫去同442做隊友
英超門將華麗留名

廢龍out, 葉鴻輝in

華家堡年代有冇

試過6球

原來重後生過442

死窮鬼梅州終於焗使錢護級

死窮鬼梅州終於焗使錢護級

yes

原來重後生過442

原來得31歲咁後生
聽左好多年
終於見到肥積
今次扮東方球迷咁成功
下次支足vs 香港國家隊會唔會都係咁做
今次扮東方球迷咁成功

sure啦
連主場都唔比你買飛
法佬做隊長

法佬做隊長

其實牛丸只係put the player in the right place, 之後再俾班球員自動波,加埋唔識比賽期間調節球員情緒,結果東方打順境波時就好順,一打逆境波就收皮

朱sir都係差唔多
可能連put the player in the right place都做唔到

朱sir似係奉行"一個球員可以打幾個位置 "思維

朱sir都係返去教青年軍會好d,佢自己都鐘意教細路多d
今次扮東方球迷咁成功

sure啦
連主場都唔比你買飛

齊齊唱匪歌
今次扮東方球迷咁成功

sure啦
連主場都唔比你買飛

國家隊比賽應該唔得
除非香港足總好似東方一樣出賣香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞