[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
件件件件件個Facebook Comment真係幾撚好笑
依家邊撚個搞分化先
足球快報po咗中國輝條撲救精華
下面啲comment睇好佢比外國球會收購

出國呢樣野由上次世盃外講到而家
出到一早出咗
連新加坡個龍都出咗,佢都冇咩聲氣
就知中國輝出國都係我地一廂情願姐

同意,亞洲球隊根本不願意浪費亞援在龍門位

咁又唔係
今年j league 4隊亞冠兩隊個亞援都係龍門

又未去到那個級數ma,試下去j2
件件件件件個Facebook Comment真係幾撚好笑
依家邊撚個搞分化先
係狗志呀

出到一早出咗

咁又唔係

去到日乙已經係最理想既情況
阿輝要出國
龍門球 同 手位要再提升先得
淨靠反應冇用

出到一早出咗

咁又唔係

去到日乙已經係最理想既情況

yes,
其實一直認為現在香港球員最有機會都係外流去馬超/印尼
泰乙今年成立,唔嫌棄都可以好似我島杜奧巴咁試下
牛丸真係好廢呀
出聰頭做乜9

但上季人地季中上任
岩岩走左2個正選中堅都贏你隻傑志豬呀
檢討下啦

其實一直認為現在香港球員最有機會都係外流去馬超/印尼
泰乙今年成立,唔嫌棄都可以好似我島杜奧巴咁試下

有幾多人好似澳門球王咁肯離開comfort zone
阿輝要出國
淨靠反應冇用

中國輝活動範圍大 封位又準
係真係高波同龍門球差
禮拜三場亞冠盃G組首輪分組賽,廣州恒大上演入球騷!王上源同埋廖力生齊齊梅開二度,加上巴西射手列卡度高拉特、阿倫杜格拉斯同埋荷西保連奴各入一粒,最絡由世盃冠軍教練史高拉利帶領嘅恒大以7:0大勝東方。根據恒大獎金制度,今場大勝七球,職球員獲得2,400萬人民幣(約2,700萬港元)獎金。
恆大bench captain 王上源同埋廖力生梅開二度
多謝東方
禮拜三場亞冠盃G組首輪分組賽,廣州恒大上演入球騷!王上源同埋廖力生齊齊梅開二度,加上巴西射手列卡度高拉特、阿倫杜格拉斯同埋荷西保連奴各入一粒,最絡由世盃冠軍教練史高拉利帶領嘅恒大以7:0大勝東方。根據恒大獎金制度,今場大勝七球,職球員獲得2,400萬人民幣(約2,700萬港元)獎金。
恆大bench captain 王上源同埋廖力生梅開二度
多謝東方

一場波可以係香港搞一隊班霸
牛丸真係好廢呀
出聰頭做乜9

但上季人地季中上任
岩岩走左2個正選中堅都贏你隻傑志豬呀
檢討下啦

飛碟一早起身就咁搶口

要多謝肥賓

你季中肯放走2個正選中堅先講啦
仲要係有passport 既假鬼
香港國家隊正選中堅呀
阿輝要出國
淨靠反應冇用

係真係高波同龍門球差

仲唔夠呀
原來以前亞冠都有一些六零部隊,但無一隊零入球,東方要做第一隊?
goalgoalgoal:出一個擁有聖誕老人身材的球員打亞冠正選,原來是負責出來領紅寶石卡
原來以前亞冠都有一些六零部隊,但無一隊零入球,東方要做第一隊?

牛丸又多樣record

狗志marketing 又贏
阿輝要出國
淨靠反應冇用

係真係高波同龍門球差

仲唔夠呀

D甩手真係
阿輝要出國
淨靠反應冇用

係真係高波同龍門球差

仲唔夠呀

D甩手真係

yes,可避免

牛丸又多樣record

狗志marketing 又贏

狗志死撚左未牙
賽後有冇記者問牛丸

點解出聰頭都唔出戰神同wfc超

戰神聯賽打開
wfc超有經驗
係咩原因會以聰頭行先
係唔係用黎針對性守alan
阿輝要出國
淨靠反應冇用

係真係高波同龍門球差

仲唔夠呀

D甩手真係

yes,可避免

應該隻手d肌肉力量唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞