[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
亞冠有冇一隊有用英人做外援?
小明唔計
南華近期成績滑落,菁英盃負於和富大埔出局,聯賽又輸畀香港飛馬,不過比賽仍要繼續,球隊將於周五假旺角場舉行的港超聯迎戰R&F富力,賽前進行射門練習,看來希望強攻對手。射手Mr.Right高美斯已經連續4仗未有士哥,球迷都好擔心他的狀態,高美斯表示:「我沒有問題,近幾場未能取得入球只是欠運,由於我們已連輸兩仗,下場對富力定必搏盡,而我定會全力爭取入球。」
早前有網民在面書透露高美斯已與南華續約,高美斯承認確有此事:「現在我不希望多談這些,是的,我很高興留在香港比賽,繼續為南華効力。」
網民係我?

XX日報is watching you

Xu Jiajia上水未?
亞冠有冇一隊有用英人做外援?
小明唔計

小明都唔係外援
他提議朗尼在上海、北京或廣州3個城市落班

肥積靠害

go 貴洲 la diu, 有得做法叔隊友
就算唔支持東方,都唔洗話專登著對家既波衫去撐對家掛?講緊既係亞洲賽對外隊喎,唔係本地聯賽。
咁做同之前香港對日本,啲人撐日本球員噓自己人有咩分別?

利申傑迷,好憎守志。
就算唔支持東方,都唔洗話專登著對家既波衫去撐對家掛?講緊既係亞洲賽對外隊喎,唔係本地聯賽。

利申傑迷,好憎守志。

著元朗波衫囉咁

利申傑迷,好憎守志。

著港隊囉,屌柒狗志就梗架啦

利申傑迷,好憎守志。

who?我無買飛
日職post?佢地一向係我川fans ma
球會比賽點同港隊比賽?
日職post d 人買咗作客區飛

東方vs 我川

可能人地真係日本人嚟

利申傑迷,好憎守志。

who?我無買飛
球會比賽點同港隊比賽?

佢講this
FB message 問=面書透露

利申傑迷,好憎守志。

who?我無買飛
球會比賽點同港隊比賽?

佢講this

yes

可能人地真係日本人嚟

香港大把日本人

http://www.hkfa.com/news_details2/14722

香港足球總會宣佈,為備戰今年4月的2018女子亞洲盃外圍賽,香港女子足球代表隊將於3月與新加坡女子足球代表隊進行國際友誼賽,希望全港球迷與一眾港隊女將並肩作戰,入場觀賞球賽並全力「撐自己人」!賽事詳情如下:

3月12日 (星期日) 下午4時

將軍澳運動場

香港女子代表隊 對 新加坡女子代表隊

20元

備註:

如經網上訂購,每張門票需額外收取10元之行政及手續費。
如經網上訂購,每次購買每兩張門票,將獲贈港隊精美紀念品乙份。
是次賽事不設特惠票,不佔座位之2歲以下幼童將無須購票入場。

賽事門票將於2017年2月24日(星期五)上午10時起正式公開發售,有興趣人士屆時可於香港足球總會網站訂購(www.hkfa.com/ch/ticketing),截止預售日期為2017年3月3日(晚上11時59分),而預售之尚餘門票將會於比賽當日上午10時起於將軍澳運動場發售。

有關賽事的最新消息及門票銷售資訊,請密切留意本會官方網頁www.hkfa.com

購票條款:

於網站訂購之門票將會以郵寄方式送遞,門票將於賽事前約一星期前寄出。
門票數量有限,以先到先得形式訂購,每次交易最多可購買十張門票。
足總將會根據足總之交易記錄與客戶之登記資料作核對。如有任何差異,一概以足總之記錄及最終決定為準。
足總保留隨時修改此條款及細則之權利而毋須另行通知。
如有任何爭議,香港足球總會保留最終決定權。
如中英文條款有所差異,一概以中文版本為準。
女子要收錢係咪第一次?
之前羅神可以令全港球迷同仇敵愾,4萬人入場支持南華打西亞隊
狗志就相反,可以令全世界反東方,狗志真係好x嘢
算啦,曼聯阿仙奴黎香港都一大堆臨時球迷
支持日本球隊冇問題,唔好噓主隊就得,例如屌阿輝拖時間呢d

利申傑迷,好憎守志。
等左好耐啦
終於可以著日本波衫入場啦

利申傑迷,好憎守志。

who?我無買飛
球會比賽點同港隊比賽?

川崎死敵係咩

可能人地真係日本人嚟

香港大把日本人

記住俾apple 訪問

利申傑迷,好憎守志。

who?我無買飛
球會比賽點同港隊比賽?

川崎死敵係咩

橫濱水手同FC東京

利申傑迷,好憎守志。
等左好耐啦
終於可以著日本波衫入場啦

碟仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞