[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
東方點解多吉祥物 亨利 聰頭 大眼

sponsor大把錢
But goalkeeper Yapp's heroics between the posts in what remained of the half somehow prevented further damage from being inflicted.

尋日佢默默飛撲, 冇晒D屌你老母

佢自己都冇晒心機,其實好大獲,因為連隊長都係咁

係我嗌唔係你嗌

比著膠鵬柒埋一份
肯定比人10 11 12

幻想到佢驚到賴屎既樣

今晚夢遊了。

大眼都叫踢到幾下啦 牛榮就真係吉祥物s

大眼係少落場機會啫,
我信佢仲有一定功架,
反而享利,聰頭同牛榮就真係吉祥物,
呢三條撚樣去探老人院算9數啦

大眼係少落場機會啫,
我信佢仲有一定功架,

單計尋日
牛榮都叫護到下空龍
聰頭真係下下幫倒忙

大眼係少落場機會啫,
我信佢仲有一定功架,

單計尋日
牛榮都叫護到下空龍
聰頭真係下下幫倒忙

我覺得律榮係走唔切比人省中啫

大眼係少落場機會啫,
我信佢仲有一定功架,

單計尋日
牛榮都叫護到下空龍
聰頭真係下下幫倒忙

我覺得牛榮係走唔切比人省中啫
神撲難換奇跡葉鴻輝吞恆大7彈 網友:他比曾誠強

但是東方體育與亞洲冠軍恆大相比,差距的確顯而易見。葉鴻輝神奇的發揮,並沒有為東方在客場換來神奇的結果,在天河遭到廣州球迷全場狂噓的他,也只能看著東方的球門7度被洞穿。

本場比賽後,葉鴻輝雖然因為種種原因招致球迷非議,但對於他本場的發揮,有網友還是給予了充分肯定,有球迷就在網上留言說,“我認為東方的門將葉鴻輝要比曾城好,先不說其他的,就說臨門反應這點來說,曾誠比不上葉鴻輝。

大眼係少落場機會啫,
我信佢仲有一定功架,

原來大眼重老過牛榮一年
但我覺得大眼好過佢

大眼係少落場機會啫,
我信佢仲有一定功架,

大眼助攻個下都仲有喺度,防守就算ok既
連大眼 也淚流學鴻輝適應

大眼係少落場機會啫,
我信佢仲有一定功架,

大眼助攻個下都仲有喺度,防守就算ok既

大眼傳中功架猶在
到底有冇個完整嘅fm港超patch
steam果個好似好多錯咁

我記得fm官方負責香港嘅人都有上高登,點解可以錯到咁

果件垃圾整到咁廢重夠膽上黎
無一次d資料係岩既

擺明hea做,求其update下轉會list就交上去啦,啲位置又錯都7彩,法叔又冇香港藉,樂仔個姓又串鳩錯

擺明hea做,求其update下轉會list就交上去啦,啲位置又錯都7彩,法叔又冇香港藉,樂仔個姓又串鳩錯

可唔可以投訴到si雞左佢
連大眼 也淚流學鴻輝適應

無一次d資料係岩既

之前的確有上過黎fm po問有咩意見
結果好似樓上個巴打講咁,玩港隊都可以有一半人話第一次踢港隊

之前集集都有港超巴打整patch今集有冇?

無一次d資料係岩既

之前的確有上過黎fm po問有咩意見
結果好似樓上個巴打講咁,玩港隊都可以有一半人話第一次踢港隊

之前集集都有港超巴打整patch今集有冇?

召喚我要轉icon巴打

之前佢整港超patch,我整頭像

大眼係少落場機會啫,
我信佢仲有一定功架,

單計尋日
牛榮都叫護到下空龍
聰頭真係下下幫倒忙

亨利四皮,我諗其他都有三皮,每個月出十皮俾佢地探廢老

大眼係少落場機會啫,
我信佢仲有一定功架,

單計尋日
牛榮都叫護到下空龍
聰頭真係下下幫倒忙

肯含狗志條撚就有三四皮人工收

大眼係少落場機會啫,
我信佢仲有一定功架,

單計尋日
牛榮都叫護到下空龍
聰頭真係下下幫倒忙

享利上場兩傳一射 功架十足
But goalkeeper Yapp's heroics between the posts in what remained of the half somehow prevented further damage from being inflicted.

尋日佢默默飛撲, 冇晒D屌你老母

佢自己都冇晒心機,其實好大獲,因為連隊長都係咁

係我嗌唔係你嗌

比著膠鵬柒埋一份
肯定比人10 11 12

幻想到佢驚到賴屎既樣

今晚夢遊了。

遊你妹!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞