[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
之前羅神可以令全港球迷同仇敵愾,4萬人入場支持南華打西亞隊
狗志就相反,可以令全世界反東方,狗志真係好x嘢

yes
上個月我都話東方加油
爆出一連串賣飛野後,不了

連我呢D港隊+亞洲賽死忠都灰機, 唔會入場反東方撐對家ge, 不過應該會好似當年入場睇XX打亞協咁, 只會消極支持, 唔會幫手出聲打氣, 有人肯俾錢入去撐場已經好撚俾面你

same

Same 幫對家打氣真係做唔出

我身邊已經有人話會入場幫對家打氣。。。唉

我打算入場幫狗志吹奏下

舉"狗志賣港有功"banner
【True Blues會員注意!亞冠盃主場套票換領安排】
東方足球隊將於3月1日首度在亞冠盃主場出擊,對手將會是日職季軍川崎前鋒。已透過本會預購亞冠盃分組賽主場套票的True Blues球迷會會員,可於以下時間及地點,或乘周六(2月25日)在斧山道運動場作客標準灝天的港超聯賽,透過本會球迷會攤位,持有效收據領取套票。
球迷會會員換票日期:
日期:24/2, 27/2 及 28/2
時間:12:00 PM - 6:00 PM
日期:25/2 及 26/2(星期六及日)
時間:10:00 AM - 2:00 PM
地址:長沙灣道680號麗新商業中心11字樓

港超聯賽 標準灝天Vs東方龍獅
日期:25/2
開賽時間:2:30PM(球迷會將於下午1時開始服務)
地點:斧山道運動場
感謝各位最佳第12人支持!WE BLEED BLUE!

好彩無走數

走數我驚狗志比人打炸
[法老新隊友] 貴州恆豐智誠正式從北京人和簽下克羅地亞前鋒積拉域。

yes,仲有個澳洲佬可能加盟
btw,楊挺因為唔係u23被貴州彈鐘後,我國隊友閔大人去咗試腳,可能加盟

麥高雲?<<呢件落實咗

yes
話就話球會賽唔一定撐自己人,但幫得川崎打氣嗰堆,我覺得就算國際賽打日本佢地都會撐翻日本
話就話球會賽唔一定撐自己人,但幫得川崎打氣嗰堆,我覺得就算國際賽打日本佢地都會撐翻日本

唔好講咁多事實啦 因住佢地追住你屌呀

啲日本人講廣東話好準
本身諗住14號入場睇泡菜果場......

返屋企睇愛回家啦

未必嘅
兩個港女jpg咩

唔好講咁多事實啦 因住佢地追住你屌呀

講真話會比人咬

返屋企睇愛回家啦

而家覺得上星期買唔到對含大果場可能係好事
同埋我真係唔想倒錢落海
經過首場亞冠盃分組賽試煉後,球隊於周四(23日)早上健身及進行恢復訓練。後防主將羅拔圖昨晚賽後一度虛脫不適,今早留在酒店休息。大軍下午便會啟程返港,隨即要備戰周六作客標準灝天的港超聯賽。

#EasternLongLions #AFC #ACL2017
經過首場亞冠盃分組賽試煉後,球隊於周四(23日)早上健身及進行恢復訓練。後防主將羅拔圖昨晚賽後一度虛脫不適,今早留在酒店休息。大軍下午便會啟程返港,隨即要備戰周六作客標準灝天的港超聯賽。

#EasternLongLions #AFC #ACL2017

用支那超?

用支那超?

用支那超?

支那超邊有態呀

用支那超?

支那超邊有態呀

就係無出先有氣

用支那超?

支那超邊有態呀

就係無出先有氣

等我扭鳩死佢
今天,中超升班馬貴州智誠舉行了新賽季的誓師大會,鼓勵隊員們新賽季努力拼搏。在新賽季,
法圖斯將會出任球隊隊長,楊挺和閔俊麟也將會加盟。此外,俱樂部的新外援麥克格文與耶拉維奇也正式亮相。在誓師大會上,俱樂部為新援進行了亮相儀式。前克羅地亞國腳耶拉維奇攜澳大利亞國腳麥克格文出席亮相儀式。
法叔
屌奶星,閔俊麟呢d垃圾都踢到中超
今天,中超升班馬貴州智誠舉行了新賽季的誓師大會,鼓勵隊員們新賽季努力拼搏。在新賽季,
法圖斯將會出任球隊隊長,楊挺和閔俊麟也將會加盟。此外,俱樂部的新外援麥克格文與耶拉維奇也正式亮相。在誓師大會上,俱樂部為新援進行了亮相儀式。前克羅地亞國腳耶拉維奇攜澳大利亞國腳麥克格文出席亮相儀式。
法叔

法叔係咪今年最後一年約
法叔

法叔係咪今年最後一年約

yes
法叔

到最後富力下半季都係少兩個主將
屌奶星,閔俊麟呢d垃圾都踢到中超

咁我國都得啦
法叔

法叔同442都堅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞