[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
東方龍獅 對 川崎前鋒 賽事將會在Now Sports 630/633台播出

你話屌tv就話姐

630係咪都係免費台黎

yes

係咪低清+無厘頭bgm
越南甲組隊隆安日前喺作客胡志明市嘅聯賽尾段,因為不滿球證判決放棄而連輸三球,結果以2:5輸波,而球隊及後就俾越南足總重罰1億越南盾(約33,987港元),「背脊守龍」嘅門將Nguyen Minh Nhut同埋隊長Huynh Quang Thanh,仲因為行為不檢被罰停賽兩年,而教練Ngo Quang Sang同主席Vo Thanh Nhiem就因為打斷比賽同埋唔尊重球證判決,被禁止參與足球活動三年。Vo Thanh Nhiem賽後已經辭職,而教練Ngo Quang Sang已被解僱。

隆安作客以2:5輸俾胡志明市嘅比賽尾段,兩隊本來仲係踢成2:2,隆安輸咗球12碼之後,球員覺得球證判錯而好不滿,決定放棄防守,胡志明市嘅Ormazábal射12碼嗰陣,隆安門將就背對個波,撲都唔撲,隆安喺90分鐘輸2:3。之後喺中圈開波,隆安球員將個波踢畀對手,之後唔防守,胡志明市嘅球員照攻,Nguyen Tuan Anh單刀埋門,隆安門今次有動作,但就喺對手面前打筋斗!隆安喺92分鐘輸到2:4。中圈再開波,情節又係一樣,隆安球員企定定等胡志明市嘅Dyachenko射入,終於以2:5輸咗呢場比賽。
咁垃立果d真係算停得少
越南甲組隊隆安日前喺作客胡志明市嘅聯賽尾段,因為不滿球證判決放棄而連輸三球,結果以2:5輸波,而球隊及後就俾越南足總重罰1億越南盾(約33,987港元),「背脊守龍」嘅門將Nguyen Minh Nhut同埋隊長Huynh Quang Thanh,仲因為行為不檢被罰停賽兩年,而教練Ngo Quang Sang同主席Vo Thanh Nhiem就因為打斷比賽同埋唔尊重球證判決,被禁止參與足球活動三年。Vo Thanh Nhiem賽後已經辭職,而教練Ngo Quang Sang已被解僱。

隆安作客以2:5輸俾胡志明市嘅比賽尾段,兩隊本來仲係踢成2:2,隆安輸咗球12碼之後,球員覺得球證判錯而好不滿,決定放棄防守,胡志明市嘅Ormazábal射12碼嗰陣,隆安門將就背對個波,撲都唔撲,隆安喺90分鐘輸2:3。之後喺中圈開波,隆安球員將個波踢畀對手,之後唔防守,胡志明市嘅球員照攻,Nguyen Tuan Anh單刀埋門,隆安門今次有動作,但就喺對手面前打筋斗!隆安喺92分鐘輸到2:4。中圈再開波,情節又係一樣,隆安球員企定定等胡志明市嘅Dyachenko射入,終於以2:5輸咗呢場比賽。

唔俾抗議
咁垃立果d真係算停得少

拉隊走,好彩拉唔成
剛才睇咗孫賓個上等馬vs中等馬,中等馬vs下等馬,下等馬vs上等馬 故事
田忌賽馬
終於明白點解出聰頭正選對含大

牛丸真戰術大師也

用下等馬聰頭對全組最強的含大
上等馬支那超中等馬戰神對日本泡菜
三場波2勝1負可得6分

完美解釋牛丸選人之謎
咁垃立果d真係算停得少

拉隊走,好彩拉唔成

贏緊波拉隊走係咪世界第一次
九巴元朗(7)
班費:800萬
教練:曾昭達
主場:元朗大球場
主要新兵:狄卡奧、希堅奴、顏樂楓、劉浩霖

標準灝天(新成立)
班費:700萬
教練:招重文、潘文俊
主場:斧山道運動場
主要球員:卓卓、廖培楓、艾華頓、尹東憲

卓卓都係主要球員

卓卓而家好大個腩
台灣球員足球夢,兩個台灣球員正到泰國試訓,三個台灣球員到香港理文流浪試訓(美其名交流)

我睇到後便有寫三個球員有零用錢,會唔會又係住垃立d劏房
這個白痴 為了陪你活一次
沒智商 得個癡 時常被騙極容易
誰若有日你鍾意 心計令我詐不知
然後最終 眼看然後你都未曾在意
這個白痴 為了陪你活一次
沒智商 得個癡 時常被騙極容易
誰若有日你鍾意 心計令我詐不知
然後最終 眼看然後你都未曾在意

為何要落涙
落淚仍要一個面對
叫春者入去正評留言

https://lihkg.com/thread/131840/page/1?ref=ios

唔小心負評左
叫春者入去正評留言

https://lihkg.com/thread/131840/page/1?ref=ios

唔小心負評左

見到 唔緊
梁狗志 又推甩五件
梁狗志 又推甩五件

陰自己友就最叻
梁狗志 又推甩五件

陰自己友就最叻

agger

由港甲托布去到中超隊長
岩岩上一上東方個fb睇一睇,比班大陸仔踩場就聲都唔敢聲,香港人屌兩句狗志就屌柒人地傑狗

反東 = 傑

人地恒大球迷會起碼有一半旺角場既飛,主場變作客
岩岩上一上東方個fb睇一睇,比班大陸仔踩場就聲都唔敢聲,香港人屌兩句狗志就屌柒人地傑狗

反東 = 傑

幾好呀 起碼係一對幾鮮明既敵對 好過比人WFC

反東 = 傑

幾好呀 起碼係一對幾鮮明既敵對 好過比人WFC

二千人落黎霸曬廿八區
屌瞓唔著

9點堂

830 biology點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞