[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
之前羅神可以令全港球迷同仇敵愾,4萬人入場支持南華打西亞隊
狗志就相反,可以令全世界反東方,狗志真係好x嘢

yes
上個月我都話東方加油
爆出一連串賣飛野後,不了

連我呢D港隊+亞洲賽死忠都灰機, 唔會入場反東方撐對家ge, 不過應該會好似當年入場睇XX打亞協咁, 只會消極支持, 唔會幫手出聲打氣, 有人肯俾錢入去撐場已經好撚俾面你

same

Same 幫對家打氣真係做唔出
曼狗打歐聯利撚都唔屌佢住最多輸波笑兩句

東方搞到今日過街老鼠咁狗志真係奇才黎

hi david

hi david

認撚錯人啊 會員名奧斯爾個件先係David 仔
E.Lamela 唔肯同我相認

你都唔自爆
btw bigmac琴日連埋其他巴打tag左我係咪識穿左我

未識穿 我9tag

無 tag 我

hi david

david係你中學個英文名
你而家唔係叫david
[法老新隊友] 貴州恆豐智誠正式從北京人和簽下克羅地亞前鋒積拉域。

係wor 你DSE加油 做我同學

唔讀poly
poly 冇history同journalism

理科毒撚無人要
文科係型棍d

無論大學讀文科定理科, 出到黎米又係乞食, 洗咩分得咁仔細?

有無中大人係到

原來在座大部分都仲讀緊U, 出黎做左兩年幾野既我覺得自己好老

五年野啦

hi david

david係你中學個英文名
你而家唔係叫david

小學先係叫David 啊

yes
上個月我都話東方加油

連我呢D港隊+亞洲賽死忠都灰機, 唔會入場反東方撐對家ge, 不過應該會好似當年入場睇XX打亞協咁, 只會消極支持, 唔會幫手出聲打氣, 有人肯俾錢入去撐場已經好撚俾面你

same

我身邊已經有人話會入場幫對家打氣。。。唉
[法老新隊友] 貴州恆豐智誠正式從北京人和簽下克羅地亞前鋒積拉域。

yes,仲有個澳洲佬可能加盟
btw,楊挺因為唔係u23被貴州彈鐘後,我國隊友閔大人去咗試腳,可能加盟

yes
上個月我都話東方加油

same

我打算入場幫狗志吹奏下

yes
上個月我都話東方加油

same

我打算入場幫狗志吹奏下

yes,仲有個澳洲佬可能加盟
btw,楊挺因為唔係u23被貴州彈鐘後,我國隊友閔大人去咗試腳,可能加盟

麥高雲?<<呢件落實咗

yes
上個月我都話東方加油

same

我打算入場幫狗志吹奏下

幫狗志吹
【True Blues會員注意!亞冠盃主場套票換領安排】
東方足球隊將於3月1日首度在亞冠盃主場出擊,對手將會是日職季軍川崎前鋒。已透過本會預購亞冠盃分組賽主場套票的True Blues球迷會會員,可於以下時間及地點,或乘周六(2月25日)在斧山道運動場作客標準灝天的港超聯賽,透過本會球迷會攤位,持有效收據領取套票。
球迷會會員換票日期:
日期:24/2, 27/2 及 28/2
時間:12:00 PM - 6:00 PM
日期:25/2 及 26/2(星期六及日)
時間:10:00 AM - 2:00 PM
地址:長沙灣道680號麗新商業中心11字樓

港超聯賽 標準灝天Vs東方龍獅
日期:25/2
開賽時間:2:30PM(球迷會將於下午1時開始服務)
地點:斧山道運動場
感謝各位最佳第12人支持!WE BLEED BLUE!

好彩無走數

hi david

屌你咩JG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞