[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
半場時球隊輸0:3,但葉鴻輝仍在鼓勵隊友,當牛丸完成戰術簡介後,阿輝走去更衣室另一邊,先安慰一出場即哭成淚人的黃梓浩,再去鼓勵兩黃一紅出場的黃志聰。大將之風,大概是這種。

中國輝

由港甲托布去到中超隊長

歐沖去左邊
川崎見到旺角場未踢已經淆青啦
加埋東方龍屎許許許呢d on9口號,應該好難專心踢波
川崎見到旺角場未踢已經淆青啦
加埋東方龍屎許許許呢d on9口號,應該好難專心踢波

當去探訪院舍,表演俾看台d阿伯睇
基士文真係冇9up
最有heart 真係舊中國輝

亦都係唯一一個
半場時球隊輸0:3,但葉鴻輝仍在鼓勵隊友,當牛丸完成戰術簡介後,阿輝走去更衣室另一邊,先安慰一出場即哭成淚人的黃梓浩,再去鼓勵兩黃一紅出場的黃志聰。大將之風,大概是這種。

中國輝

黃志聰直接退役啦屌
基士文真係冇9up

亦都係唯一一個

走數
基士文真係冇9up

亦都係唯一一個

走數

由港甲托布去到中超隊長

歐沖去左邊

仲係貴州智誠做bench captain
台灣球員足球夢,兩個台灣球員正到泰國試訓,三個台灣球員到香港理文流浪試訓(美其名交流)

我睇到後便有寫三個球員有零用錢,會唔會又係住垃立d劏房

唔會掛,流浪現在好有錢
老師早安

由港甲托布去到中超隊長

歐沖去左邊

再冇得出就番黎好過啦 28年都黎

由港甲托布去到中超隊長

歐沖去左邊

再冇得出就番黎好過啦 28歲都黎
老師早安

Rich ching 招 oj?

不了 梨招oj?
如我昨日post出來篇文,
英雄輝可以試下泰超/泰甲,好似新加波龍sunny那樣都可以立足泰超(做埋該季最佳龍門tim)
原來都唔少人有機外流過
+2gc 5教主
總之狗志做錯事 5件就一定係做得岩
如我昨日post出來篇文,
英雄輝可以試下泰超/泰甲,好似新加波龍sunny那樣都可以立足泰超(做埋該季最佳龍門tim)

如果英雄輝身體質素好d既話, 踢英乙都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞