[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
E.Lamela 唔肯同我相認

你都唔自爆
btw bigmac琴日連埋其他巴打tag左我係咪識穿左我

未識穿 我9tag

好彩

正身換正身okay?
全場作出九次成功撲救且零失誤的「英雄輝」表示,昨晚有回想比賽細節,而檢討就交由教練在開會時進行,他說:「對手技術、體能及速度都較我們優勝,要進步便要提升速度及體能,因這兩點是現今足球最重要的。」

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170223&s=7032049&a=56343651
【亞冠盃】認體能速度輸蝕 英雄輝:會越踢越好!
新人留名

東方龍獅港超餘下賽程
標準灝天
易食指數 **** (五粒最高)
短評 呢隊真係得啖笑 又多傷兵 都穩袋三分

XXXXX
易食指數 *****
短評 私家雞 又三分

香港飛馬
易食指數 *
短評 下半季發力 開始順番 一分都有難度 KB唔係流

南華
易食指數 **
短評 下半季收皮 球員等放假無鬥心 張博士等完約 但係爛船都有三分釘 你唔知佢幾時勁 狀態真係好飄忽

理文流浪
易食指數 ***
短評 球員質素真係差少少 仲要睇吓嗰日出邊個龍門 肥鳩 is a joke

冠忠南區
易食指數 *
短評 下半季新加盟嘅外援球員對球隊作用好大 下半季成對波唔同晒 下下都贏人456球 其中一隊黑馬

傑志
易食指數 *
短評 唔評 自己睇

希望東方係樓上呢幾場波 拎得七分 傑志後上可期

有無巴打幫手改圖

新人留名

喺利post成日見到你
東方龍獅港超餘下賽程
標準灝天

XXXXX
易食指數 *****
短評 私家雞 又三分

香港飛馬
易食指數 *

南華
易食指數 **
短評 下半季收皮 球員等放假無鬥心 張博士等完約 但係爛船都有三分釘 你唔知佢幾時勁 狀態真係好飄忽

理文流浪
易食指數 ***
短評 球員質素真係差少少 仲要睇吓嗰日出邊個龍門 肥鳩 is a joke

冠忠南區
易食指數 *
短評 下半季新加盟嘅外援球員對球隊作用好大 下半季成對波唔同晒 下下都贏人456球 其中一隊黑馬

傑志
易食指數 *
短評 唔評 自己睇

有無巴打幫手改圖

東方龍獅港超餘下賽程
標準灝天

XXXXX
易食指數 *****
短評 私家雞 又三分

香港飛馬
易食指數 *

南華
易食指數 **

理文流浪
易食指數 ***

冠忠南區
易食指數 *

傑志
易食指數 *
短評 唔評 自己睇

有無巴打幫手改圖

呢張先岩
東方龍獅港超餘下賽程
標準灝天

XXXXX
易食指數 *****
短評 私家雞 又三分

香港飛馬
易食指數 *

南華
易食指數 **

理文流浪
易食指數 ***

冠忠南區
易食指數 *

傑志
易食指數 *
短評 唔評 自己睇

有無巴打幫手改圖

thanks 住烏
有無興趣遲下去踢港超
東方龍獅港超餘下賽程
標準灝天

XXXXX
易食指數 *****
短評 私家雞 又三分

香港飛馬
易食指數 *

南華
易食指數 **

理文流浪
易食指數 ***

冠忠南區
易食指數 *

傑志
易食指數 *
短評 唔評 自己睇

有無巴打幫手改圖

會徽有錯
理文流浪同冠忠南區錯logo
東方龍獅港超餘下賽程
標準灝天

XXXXX
易食指數 *****
短評 私家雞 又三分

香港飛馬
易食指數 *

南華
易食指數 **

理文流浪
易食指數 ***

冠忠南區
易食指數 *

傑志
易食指數 *
短評 唔評 自己睇

有無巴打幫手改圖

會徽有錯

呢張應該哂,流浪錯位同冇落到南區
thanks 住烏
有無興趣遲下去踢港超

me妹下妹下踢法甲啦超班啦,邊洗黎港超
下半季富力好似增咗兵勁咗

你都唔自爆

未識穿 我9tag

好彩

正身換正身okay?

點換

你都唔自爆

未識穿 我9tag

好彩

正身換正身okay?

點換

你開個假facebook囉
米琪林Mickey 2017年2月22日 23:08
贏球之後跟各位寶寶們分享一件事。 前幾天東方總監說自己行政失誤後有香港球迷給AFC寫了一封信,並且post在FB。AFC也收到啦。 個人以一個長期寫英語文書的角度看,整封信多次提出他們認為的論據,充滿對香港足球的感情,雖然他們總監說的什麼錯誤也不必深究,但這個信,雅思考過寫作8的我是絕對寫不出來。感覺他真的是非常認真寫的,而且修改過,是對香港足球真愛。雖然不同意他的內容,他挺佩服他的。就是那種理智表達自己看法。 在賣客隊票這方面,當然恆大是按照正常程序的,大家不必擔心。

有對面球迷讚黃洋巴打

黃洋巴打好似好熟law,應該有讀過related既野

因為真係讀緊

屌 marginal for pcll now

so worried

PCLL而家競爭好大,加油呀

利申:過來人

你都唔自爆

未識穿 我9tag

好彩

正身換正身okay?

點換

過幾日先

你都唔自爆

未識穿 我9tag

好彩

正身換正身okay?

點換

過幾日先

係wor 你DSE加油 做我同學

你都唔自爆

未識穿 我9tag

好彩

正身換正身okay?

點換

過幾日先

唔讀poly
poly 冇history同journalism

你都唔自爆

未識穿 我9tag

好彩

正身換正身okay?

點換

過幾日先

唔讀poly
poly 冇history同journalism

理科毒撚無人要
文科係型棍d
聽日有無人入場睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞