[本地足球][痛風閪腳冇撚得醫] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (40)

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
大家點睇李溢晉單嘢?

希望可以大事化小,李溢晉只是後備門將,希望不會影響球隊的運作。

田文豪篇嘢
如果尋晚係傑志打, 結局會係點?

膠鵬派膠?均宜紅牌?
真祖唔妹?

狗志去左邊
膠鵬派膠?均宜紅牌?
真祖唔妹?

起碼有最少20個香港支持者入場

膠鵬派膠?均宜紅牌?
真祖唔妹?

呢d波真祖唔妹同膠鵬派膠係必然會發生既事
東方龍獅港超餘下賽程
標準灝天
易食指數 **** (五粒最高)
短評 呢隊真係得啖笑 又多傷兵 都穩袋三分

XXXXX
易食指數 *****
短評 私家雞 又三分

香港飛馬
易食指數 *
短評 下半季發力 開始順番 一分都有難度 KB唔係流

南華
易食指數 **
短評 下半季收皮 球員等放假無鬥心 張博士等完約 但係爛船都有三分釘 你唔知佢幾時勁 狀態真係好飄忽

理文流浪
易食指數 ***
短評 球員質素真係差少少 仲要睇吓嗰日出邊個龍門 肥鳩 is a joke

冠忠南區
易食指數 *
短評 下半季新加盟嘅外援球員對球隊作用好大 下半季成對波唔同晒 下下都贏人456球 其中一隊黑馬

傑志
易食指數 *
短評 唔評 自己睇

希望東方係樓上呢幾場波 拎得七分 傑志後上可期
東方龍獅港超餘下賽程
標準灝天

XXXXX
易食指數 *****
短評 私家雞 又三分

香港飛馬
易食指數 *

南華
易食指數 **
短評 下半季收皮 球員等放假無鬥心 張博士等完約 但係爛船都有三分釘 你唔知佢幾時勁 狀態真係好飄忽

理文流浪
易食指數 ***
短評 球員質素真係差少少 仲要睇吓嗰日出邊個龍門 肥鳩 is a joke

冠忠南區
易食指數 *
短評 下半季新加盟嘅外援球員對球隊作用好大 下半季成對波唔同晒 下下都贏人456球 其中一隊黑馬

傑志
易食指數 *
短評 唔評 自己睇

希望東方係樓上呢幾場波失至少11分 傑志又輸俾飛馬同南華 元朗之後全勝 後上可期
東方龍獅港超餘下賽程
標準灝天

XXXXX
易食指數 *****
短評 私家雞 又三分

香港飛馬
易食指數 *

南華
易食指數 **

理文流浪
易食指數 ***

冠忠南區
易食指數 *

傑志
易食指數 *
短評 唔評 自己睇

傑志希望餘下賽程對東方前要全勝 先有機
最大阻力係南華 元朗有可能失分
大家點睇李溢晉單嘢?

希望可以大事化小,李溢晉只是後備門將,希望不會影響球隊的運作。

田文豪篇嘢

佢寫乜?

有人上南華會叫田文豪還錢,油渣咁樣回應

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170223/56342255

昨晚4個警察協會聯合舉行的「特別代表大會」,商討為淪為七犯的七警籌款等支援工作。集會期間,有警員上台發言時表示,「我形容就係我咃依家就係第二次世界大戰,我哋係猶太人,我哋被迫害緊,被德國納粹軍隊迫害緊我哋猶太人呀,啱唔啱呀」,全場即回答「係!」該言論惹來不少抨擊,法政匯思召集人任建峰在fb轉載報道後指「這是對六百萬名猶太死難者的極度不敬」,並提到他曾去過奧斯威辛屠殺營,曾有逾110萬猶太人在該集中營遭到屠殺;任建峰強調「納粹迫害猶太人真的不可亂用作比喻」、「俾人鬧同俾人滅族是兩回事」

有網民留言諷刺警員的言論,「被迫害既猶太人可以打完人又有人工出」、「點解可以無知識到咁既程度」、「市民冇用毒氣焗你地喎」;有人呼籲網民去信以色列駐香港領事館投訴,以譴責相關言論,並附上領事館電郵地址( info@hongkong.mfa.gov.il )

七警早前被裁定「襲擊致造成身體傷害」罪成,被判入獄2年,而辯方的資深大律師駱應淦也認為刑期不算過重,惟不少撐警人士仍感不滿。

黃洋巴寫多封ok?
其實今日東方場波任何人都入到場,
不過,無論買邊區,揸回鄉証既朋友都係坐十六區。
另外坐十六區近十七區個啲係龍獅安排的球迷
十六區中間再比保安圍住個啲就係揸回鄉証
今日見到唔少球圈人
Kim sir 輝哥 和哥佢地
理性啲唔好話黑哨偏幫個啲,本身兩隊實力都差一節,
第一張禁區手球紅牌無可口非
但第二張兩黃一紅,主隊打多個又領先幾球下
球証可以考慮唔比牌

東方三月一號旺角場再加油吧

條撚屌點都會拎第二張黃架喇

聰頭鬼嚟,點都會搵機會拎紅牌

其實攞個兩張牌都有啲無謂,琴日吖邦都講過,作為防守球員,除非有十足既把握,唔係都唔好咁易出腳

這種咩心態,聰頭動作100%攞紅牌
黄梓就輸經驗

呢場紅左下兩場唔使見到佢 其實有賺佢自己都唔好意思出 唯有出此下策

下場咪出牛榮囉,另一隻吉祥物
最撚衰東方跟住兩場打垃圾顯天同富力
賽程最chur呢期打d垃圾 嗌哂佢地
嘩屌五件fb罵戰好睇過戲

兩邊都係盲

香港波就係咁多呢d痴線佬

唔痴線都唔會睇香港波

呢句真
大家點睇李溢晉單嘢?

田文豪篇嘢

佢寫乜?

有人上南華會叫田文豪還錢,油渣咁樣回應

田文豪直頭有張banner掛係d欄杆到
佢果間收數公司有心過禾果果間
東方龍獅港超餘下賽程
標準灝天

XXXXX
易食指數 *****
短評 私家雞 又三分

香港飛馬
易食指數 *

南華
易食指數 **

理文流浪
易食指數 ***

冠忠南區
易食指數 *

傑志
易食指數 *
短評 唔評 自己睇

傑志希望餘下賽程對東方前要全勝 先有機
最大阻力係南華 元朗有可能失分

saved
全日本空輸燈神
有無巴打搵返蘋果張易食指數圖改改佢

麥基去到亞冠賽場既速度優勢都唔明顯啦,甚至可以話冇

平時係港超都慢果d出到去真係…

真祖

真祖唔係冇
係唔show比你地睇姐

對ulsan果場都係妹下妹下啦

冇佢喺前面停波, 費蘭度點跑都冇用
何況佢中柱果球真係功架十足

果球射中柱已經係去到盡

龍門拍到少少,唔係會中柱入
巧感動 港超都有自家潮文了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞