張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
個場又係on9 咁早就出叫人執野走段野
btw 有無FC個FB/IG? 屌屌佢

https://www.instagram.com/p/BQs15Ztj1zqaVcKrQPvXjQBmuxXv1tobHDugWw0/?taken-by=lilian_lovehins

軒仔話因為上面仲有記者會所以走先
一個都冇簽呀

你點擊進來的連結可能已失效,或頁面可能已被移除。 返回 Instagram。

個ig好似private咗

Cap圖啦
如果你哋真係會上黎睇post既話
可唔可以向公司反映開part2呀
同埋 之之下次再開大場或細場都好
就算得一場都好 都會有人黎撐你架
尾場之之fc燈牌:最好的王菀之

水百合一二場都有支持 只要水百合想再盛放我都會去賞花

睇過水百合真係人生最大幸福
利申:無睇

真係最幸福既事 由第一次既震撼 到 第二次既精彩

之後睇咩concert都覺得悶 仲好憎有嘉賓

畫意已經係神級過神級嘅歌 真係好正
好代表到菀之!

雖然唔係皇后fans 但都覺得佢d歌其實好好聽 同畫意首live真係好掂

今場畫意好掂 聽完佢番說話聽佢一路唱一路忍唔到馬尿

勁催淚痴撚線
我個frd話,菀之話「我想將呢首歌送俾一直支持我嘅歌迷」

佢話好多謝佢一直做自己既音樂 但我地都支持佢

聽完佢講野再聽畫意真係有d想喊
成首歌直頭講緊佢

其實畫意 水百合 最好的
我覺得都係佢既心聲黎

聽晒三首已經心足
個場又係on9 咁早就出叫人執野走段野
btw 有無FC個FB/IG? 屌屌佢

https://www.instagram.com/p/BQs15Ztj1zqaVcKrQPvXjQBmuxXv1tobHDugWw0/?taken-by=lilian_lovehins

軒仔話因為上面仲有記者會所以走先
一個都冇簽呀

你點擊進來的連結可能已失效,或頁面可能已被移除。 返回 Instagram。

嗱,如果我冇記錯呢一位應該係其中一位fans club嘅人

屌佢老母啦 我係純hins fans都識皇后4-5首歌啦
乜撚都唔識仲要跟風買飛入黎聽 都on99

我唔算ivana fans,但佢今場個rundown係得低科技之歌+Chotto等等嗰度冷少少嫁喎

咪係囉!啲歌已經好大路
佢兩個咁多合作,咁都無聽過之之嘅歌
我純之之fans都聽好多his嘅歌

我都係之迷
講真佢地咁多互動,又有合作歌
又唔係第一次一齊開show
點會淨識我真的受傷了嫁

仲有張生有公開唱過迷失藝術同好時辰live,
好時辰仲要唱過2次
唱緊手望嗰陣已經好多人走....唔知咩事

擁抱一個人就已經見到有人走

到底點解會捨得走 真係理解唔到

睇頭場啲人假encore已經有小小人走
之後手望個陣走到以為完左場

頭場真係勁垃圾 個個都成碌木咁
連手都唔拍 仲要叫我熄燈

完左手望睇下有無得再嗌
望一望fc幾乎都走晒
不過頭場就算,估唔到尾場都咁on9

未試過睇演唱會歌手fc走得咁快
睇完場show真係會更愛ivana
個陣睇菀之論同港樂對佢既感覺都無今次咁強烈

從佢既表演角度黎講其實好成功
無咗平時個陣高冷 曲高和寡既味道 貼地咗好多
可惜都係未被欣賞

今次唱得好好
同埋我覺得arrangement都好過菀之論同港樂
港樂勁想mute左個鼓佢

Suppose做到呢個地步觀眾應該會更接受到⋯⋯雖然都係咁
但估唔到佢都揀到好偏 好多少人聽過既 反而張敬軒都係個類 可能係想藉呢個機會promote Ivana?
Btw唔好再迫之之握手 佢好明顯唔習慣 握得勁少 逐個講多謝
認真 連登整個真fc 屌打班auntie啦

班阿姐返屋企煲醋啦屌

窮撚真係唔夠中女玩 又唔洗返工又勁大手筆 連首映飛都辦法拎到

唔係掛
咁仲要簽名托呀?

當年睇完第一場好震撼,激動到同friend拿拿臨買埋第二場
又買到喎
屌我覺得尾二場個感覺最好

諗諗下我都係咁話

好彩買多張飛睇
屌我覺得尾二場個感覺最好

諗諗下我都係咁話

好彩買多張飛睇
等降兩度希望仲會兩個合唱
之之係菀之論時話過

" 你問我 淨係開得一場會唔會好可惜 會架 但其實一場 都已經有萬2個觀眾 個到已經好多人架啦 "

之之i love you
等降兩度希望仲會兩個合唱

降兩度開唔開得成啊,張生咁鐘意走數

當年睇完第一場好震撼,激動到同friend拿拿臨買埋第二場
又買到喎

個陣我仲on99咁 好後悔冇早啲識佢
之之係菀之論時話過

" 你問我 淨係開得一場會唔會好可惜 會架 但其實一場 都已經有萬2個觀眾 個到已經好多人架啦 "

係八千個咋

之之:我有同情分

屌唔係同情分黎架
之之我愛你
有人搵到唱笑忘書係到大叫波板糖條友未
果條都正一仆街木人

屌個條女都on99

從佢既表演角度黎講其實好成功
無咗平時個陣高冷 曲高和寡既味道 貼地咗好多
可惜都係未被欣賞

今次唱得好好
同埋我覺得arrangement都好過菀之論同港樂
港樂勁想mute左個鼓佢

Suppose做到呢個地步觀眾應該會更接受到⋯⋯雖然都係咁
但估唔到佢都揀到好偏 好多少人聽過既 反而張敬軒都係個類 可能係想藉呢個機會promote Ivana?
Btw唔好再迫之之握手 佢好明顯唔習慣 握得勁少 逐個講多謝

我覺得皇后揀d歌唔算偏啦 我好少專登search皇后d歌聽 但都識哂咁制
off topic 一下
我覺得呢張相靚到成張結婚相咁

呢張我都有save底
之之係菀之論時話過

其實佢真係好成功
13年都堅持自己既唱作路線
只可以話做到藝術家就要預左自己要做小眾
fc班友要簽名去簽唱會啦仆街

有人搵到唱笑忘書係到大叫波板糖條友未
果條都正一仆街木人

屌個條女都on99

懶好笑咁 都唔知做乜咁鳩
如果之之仲有j post
想話你套套衫都好靚啊
可唔可以著返水百合條木裙出黎 真係好靚好靚

睇左菀之論都好心滿意足
都唔知仲有無機會係紅館見到王菀b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞