張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
睇第1場 , 冇無人有之後幾場rundown

頭3場rundown一樣

一樣
除咗今日好時辰變下次愛你
之唱咗幾句哥哥
仲有 第一次睇演唱會快歌唔俾企起身
企左起身俾人屌

邊區 我個區前面開頭都係得我個行企起身
前面個啲淨係企起身影相
btw 點解個場入面識櫻花樹下嘅人會多過笑忘書

唱笑忘書個陣 隔離條友問我係咩歌黎 跟住又同佢個fd講王苑之係廁所位
跟住走個陣 聽到佢地呻話得5、6首歌識 心諗你連笑忘書都唔識又唔鍾意皇后 梗係成場都唔知佢地唱乜啦

乜都唔識入場做乜鳩

屌佢老母啦 我係純hins fans都識皇后4-5首歌啦
乜撚都唔識仲要跟風買飛入黎聽 都on99

我唔算ivana fans,但佢今場個rundown係得低科技之歌+Chotto等等嗰度冷少少嫁喎

咪係囉!啲歌已經好大路
佢兩個咁多合作,咁都無聽過之之嘅歌
我純之之fans都聽好多his嘅歌

畫意果part talk

好撚sad

聽到即刻喊

然後還你一次神級畫意live

係心聲呀

畫意已經係神級過神級嘅歌 真係好正
好代表到菀之!

雖然唔係皇后fans 但都覺得佢d歌其實好好聽 同畫意首live真係好掂

今場畫意好掂 聽完佢番說話聽佢一路唱一路忍唔到馬尿

畫意世界級
fc班友要簽名去簽唱會啦仆街

係心聲呀

好代表到菀之!

雖然唔係皇后fans 但都覺得佢d歌其實好好聽 同畫意首live真係好掂

勁催淚痴撚線
我個frd話,菀之話「我想將呢首歌送俾一直支持我嘅歌迷」

企左起身俾人屌

我諗住企,但係成個場無人企
如其格硬開開4場跟住有好多街fans入黎聽,不如往後用眾籌搞一次啦,願者比錢,錢多大場少就細場,好過而家唔上唔落咁,last呢場本應該係最開心果晚黎......

今日睇
隔黎兩條女係咁講野
唱緊歌都要講野 好影響心情
「哇,有光圈呀!」
「兩個光圈添呀!」
「係咪花瓣黎架?」
「彩紙呀!」
身邊啲人又唔是太投入咁 好似得我自high

佢地係咪第一次睇演唱會

係心聲呀

好代表到菀之!

勁催淚痴撚線

佢話好多謝佢一直做自己既音樂 但我地都支持佢
off topic 一下
我覺得呢張相靚到成張結婚相咁

呢張喺phil dvd本書仔到有
好中意呢張
睇完場show真係會更愛ivana
個陣睇菀之論同港樂對佢既感覺都無今次咁強烈

從佢既表演角度黎講其實好成功
無咗平時個陣高冷 曲高和寡既味道 貼地咗好多
可惜都係未被欣賞
唱緊手望嗰陣已經好多人走....唔知咩事

擁抱一個人就已經見到有人走

到底點解會捨得走 真係理解唔到

睇頭場啲人假encore已經有小小人走
之後手望個陣走到以為完左場

去到守望係wyman 祖兒嗰啲都未走 都唔知班中女急乜柒

仲有迷失藝術

迷失藝術皇上困係個光圈到個意境真係好正
不過我諗都一半人唔知道首歌想講乜架里 ...

係,呢幾首串埋真係好正
一個唱歌,一個擺pose

然後還你一次神級畫意live

係心聲呀

好代表到菀之!

勁催淚痴撚線

有人聽你既歌架

聽完佢今日講嘅野真係無比心痛
係停車場已經狂叫ivana/皇后 希望佢知道係有人專登睇佢

一樣
之唱咗幾句哥哥

呢首好感動 聽到喊

一樣
之唱咗幾句哥哥

呢首好感動 聽到喊

葡萄

一樣
之唱咗幾句哥哥

呢首好感動 聽到喊

好多個位都有喊
守望喊到七彩
個場又係on9 咁早就出叫人執野走段野
btw 有無FC個FB/IG? 屌屌佢

從佢既表演角度黎講其實好成功
無咗平時個陣高冷 曲高和寡既味道 貼地咗好多
可惜都係未被欣賞

佢心理質素好好 呢頭講完心底話
呢頭就夠敢唱畫意同水百合
依家瘋狂loop緊水百合版畫意...
企左起身俾人屌

我諗住企,但係成個場無人企

黃區 講緊低科技之歌果part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞