張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
張生出到聲問到點解咁快走
fc你地知唔知醜??
枉你地仲話係佢fans
全紅館最多張生fans
你地居然帶頭走?

幾時問

同問

上post有人話張生停車場上車個陣問
上po有人話自組菀之fc 其實官方個個都唔夠人⋯⋯
有心既巴打去支持下
利伸識佢地少少人 佢地今日有嗌⋯⋯可惜真係太少人
如果本身會有春秋真係嬲死
竟然真係無second encore

中女同港豬真係至撚on9既生物
fc你地知唔知醜??
枉你地仲話係佢fans
全紅館最多張生fans
你地居然帶頭走?

幾時問

同問

上post有人話張生停車場上車個陣問

洗fc ig版啦
有心既巴打去支持下

有冇link 即join一份
之之你有我地連登仔

自私到仆街
有咩理由為見真人拎簽名都唔嗌second encore
真係唔知係咪聽歌既歌迷黎 垃圾
fc班人真係on撚99
屌晒佢地老母
有心既巴打去支持下

細個Ivana paradise都幾多人
搞搞下摺咗
屌好撚嬲
有心既巴打去支持下

之之你有我地連登仔

Ivana paradise
ig/forum/fb好似都有
有心既巴打去支持下

Ivana paradise?
嗰個點樣入?
之之係咪唔開心
我都識哂你d 歌㗎
有心既巴打去支持下

我今日已經盡嗌皇后
fc你地知唔知醜??
枉你地仲話係佢fans
全紅館最多張生fans
你地居然帶頭走?

完場佢喺停車場嗰陣問嘅

我仲諗住等下,點知一唱完手望就開燈
有心既巴打去支持下

之之你有我地連登仔

即join加一!!!!!!!!!
菀之你好叻女呀

早知fc咁撚on9既話幾個連登仔夾定叫encore啦
追番po先知發生咩事
老老豆豆出左廣播真係以為完

自私到仆街
有咩理由為見真人拎簽名都唔嗌second encore
真係唔知係咪聽歌既歌迷黎 垃圾

真係好撚自私,平時出function已經成日見個歌手
好難得既機會可以聽佢地唱多幾首歌live 竟然為左呢d野走撚左
好撚嬲呀 我首好時辰同春秋呀
屌你老母

屌原來有春秋

source

我完左見開燈,一望軒仔歌迷會果邊,見到都走緊

早知fc咁撚on9既話幾個連登仔夾定叫encore啦

黃區得我同另外兩條友嗌 仲要俾人啤
睇cm都覺得嬲 人地準備個show咁耐咁辛苦 又跳又唱 病左都比最大努力keep住水準 唱好每首歌 做好場show 屌你最後咁快走 不如一開始唔好買飛入場直接企係出門等簽名啦 可唔可以享受下欣賞下投入下場show呀大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞