張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
呢度應該無人屌encore掛
屌軒仔班中女fc屌左差不多兩個post
真係on9

屌FC人唔嗌Encore啫,唔係話佢地唔肯出黎Encore

咪係,你諗軒之佢兩個準備好
你班人走去等簽名

成個show覺得之之好慘
利申: 皇上皇后都好鐘意

趕住投胎咁嗌都唔嗌下

你話普通港豬都算,要返工,不了
連fc都係咁真係好失望,明知尾場都唔落力啲

唉屌 唔知幾時再有佢地係認真場合既live聽

訪問就兩三年,不過身為全港最強走數組合

唔知有無呢日
又諗起琴日聽少幾首

好恐怖

你唔提起都冇留意

一早留意到啦
你當佢兩個用同一個ac又好乜都好
總之係同一類人

摩擦力

巴打講完我㩒返去前面睇先見到 好得人驚

可唔可以講返邊頁?

Page 29 #710

Page 31 #755 都幾得人驚喎

嗰張唔算得人驚啦
官方歌迷會肯做嘢
唔使等香港呢個非官方嘅
其實咁多位係咪諗住喺連登圍爐屌完就算
可唔可以諗啲實質行動搞大件事

有無之迷去

有無之迷去

但想等公開發售
有學生價

係佢地fb/ig講有冇用?
用自己ac分散講? 定我地自己諗定左內容
跟著先開個ac代表講?
btw上次22703 sd email去蛋記最後結果係點? 唔記得左?

跟著先開個ac代表講?

本身而家網上面都唔係好多人有講呢件事
同埋新開嘅 instagram 好似要等一個禮拜先可以tag人藍剔人
講開又講
我諗起蘇打綠休團最後一唱
未謝幕頭幾排啲fans衝走左出去霸位 再有人跟
(之後會有一個鐘冇劃位既encore環節)
走左1/4到 青峰都有問
你地走咁急做咩 之後仲有再唱先出去

FC, You are not alone
唉今次真係好唔得體

期待會有澳門場有個好啲既結尾

蘇打綠嗰次好笑 一完場好多人衝左出去個廣場,點知入面又起返音樂準備場內既encore,好多人想衝返入去

跟著先開個ac代表講?

自己ac又有相又有名應該冇乜人夠膽出聲
同埋分散得一兩條友講佢地隨時睇唔到/睇到都唔理

跟著先開個ac代表講?

本身而家網上面都唔係好多人有講呢件事
同埋新開嘅 instagram 好似要等一個禮拜先可以tag人藍剔人

陳生你ig都冇講喎

跟著先開個ac代表講?

開個新ac持續狙擊佢地集中啲好似好啲

跟著先開個ac代表講?

開個新ac持續狙擊佢地集中啲好似好啲

但係全部都開新ac佢地會唔會當係水軍咁無視我地
https://youtu.be/52tLZKppAgw
2017/2/19《張敬軒‧王菀之The Magical Teeter Totter 演唱會2017》第四場(尾場) 花絮及慶功宴精華片段
Hins Glamour News Station
佢哋仲夠膽放出嚟喎

有時說話真係唔好亂講

Upload 少少相先

Upload 少少相先

最尾果張成隻yi yor 咁

有時說話真係唔好亂講

之之
你唔好咁啦 你唔係嘉賓,你係主角
https://na.cx/i/3a7GJ61.png[/img]

唔制呀,我要繼續聽佢同周柏豪合唱😢😢😢😢😢
讚好 · 回覆 · 5 · 2分鐘[/img]

以王菀之嘅實力 佢好應該係第二個王菲

琴晚又話繼續作同唱多啲好歌

琴晚又話繼續作同唱多啲好歌

走數機會又大大上升了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞