張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(4) 還我真encore 繼續怒屌fc

1001 回覆
33 Like 0 Dislike
我想要高八度

有冇多啲

坐得遠

好靚呀巴打
可唔可以借一張黎post ig

可以
各位唔洗失望
成張歌單都冇不吐不快

好時晨有冇唱我唔知啦我唔係睇尾場
而原本好時晨係排得好前唔係為encore而設既歌黎

總知basic rundown外有我講過果3首
有人估中左嫁啦

咁即係Ivana無準備到歌
各位唔洗失望
成張歌單都冇不吐不快

有人估中左嫁啦

可能當哥歌係一首

呢啲人應該集體binc啦
自私到爆淨係諗住自己
你個ig見到一個屌一個咋

好似冇
有人話係高八度 春秋 好時晨

好時晨咪唱左

有三首
過____
不____
哥____

個不字未估到

不吐不快/不同班同學?

想問最後真係有無唱到?
無人叫encore所以佢地無出來?

屌不吐不快呀

都唔知佢仲有咩機會唱呢首side track

我覺得係不同班同學

Wyman起到
應該係不同班同學?

不吐不快應該唔係sidetracked嚟
各位唔洗失望
成張歌單都冇不吐不快

有人估中左嫁啦

可能當哥歌係一首

唔出奇啦 ivana自己都個軒既fans係佔大多數
各位唔洗失望
成張歌單都冇不吐不快

有人估中左嫁啦

可能當哥歌係一首

唔出奇啦 ivana自己都個軒既fans係佔大多數

咁肯定? 我唔信佢一首都冇準備到

自私到爆淨係諗住自己

頂佢簽咩啊簽

林奕匡同王菀之都幾friend

大家都係唱作人

原來連剪影都有得整, 唔知如果整個燈牌寫住Encore最後先著燈得唔得呢
絕對唔可以比同你個事情唯下個concert再發生

大家都係唱作人

相反軒仔已經冇作好耐!
上一次已經係one day同只是太愛你?
幾時回歸呀軒

自私到爆淨係諗住自己

頂佢簽咩啊簽

仲簽
真係抵佢死

原來連剪影都有得整, 唔知如果整個燈牌寫住Encore最後先著燈得唔得呢
絕對唔可以比同個事情下個concert再發生

自私到爆淨係諗住自己

頂佢簽咩啊簽

仲簽
真係抵佢死

簽佢老味呀
依家少咗幾首歌聽呀
各位唔洗失望
成張歌單都冇不吐不快

有人估中左嫁啦

可能當哥歌係一首

唔出奇啦 ivana自己都覺軒既fans係佔大多數

咁肯定? 我唔信佢一首都冇準備到

哥歌咪ivana囉
除非仲有歌係隊band自己夾左冇人知啦

大家都係唱作人

相反軒仔已經冇作好耐!
幾時回歸呀軒

尋晚佢有講過會作返曲呀(唔走數既話

大家都係唱作人

相反軒仔已經冇作好耐!
幾時回歸呀軒

唔信

大家都係唱作人

相反軒仔已經冇作好耐!
幾時回歸呀軒

佢上年話作咗5首歌俾其他歌手,
另外仲話作一首同ivana嘅合唱歌
我真係唔信佢會作

大家都係唱作人

相反軒仔已經冇作好耐!
幾時回歸呀軒

我真係唔信佢會作

信左佢咁多年 今年仲信真係傻仔

大家都係唱作人

相反軒仔已經冇作好耐!
幾時回歸呀軒

我真係唔信佢會作

你覺得佢講嘅嘢仲可信咩?
睇下今年出舞臺劇定電視劇佢有冇做先算啦
一個歌手或者明星當然有好多不同嘅小道消息同花邊新聞
但最諷刺嘅係出字嗰個歌手本身講嘅嘢都竟然係唔太可信,甚至唔係真嘅,咁我真係冇嘢好講
唱作之中我都係最鍾意只是太愛你多過One Day
我想要高八度

究竟啲人係點樣拎內部飛㗎
最早就係佢哋

我曾經有FF過現場有生命樹 佢哋會唔會合唱生命之花
我想要高八度

究竟啲人係點樣拎內部飛㗎
最早就係佢哋

我曾經有FF過現場有生命樹 佢哋會唔會合唱生命之花

員工咪有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞